Solmiolaatikko laatua arvostavalle miehelle

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka olemuksen voi tiivistää sanoihin järkihintainen luksus. Oulusta maailmalle ponnistanut Balmuir on noussut määrätietoisella työllä laatutietoisten kuluttajien suosioon ja syy on selkeä. Kun hinta ja laatu kohtaavat poikkeuksellinen hyvin, eikä nyt puhuta halpatuotteista, ovat laatua ja ajatonta tyyliä arvostavat ihmiset polvillaan.

Solmiolaatikko, jonka omistaminen tuo iloa

Solmioiden säilyttämiseen on olemassa monia tapoja ja koulukuntia, joista yhden mielestä oikea säilyttämistapa on solmioiden rullaaminen löyhälle rullalle. Tähän säilytystapaan Balmuirilta löytyy jämäkkä ja upea ratkaisu, jossa yhdistyvät puu, nahka ja laadukas tekstiilisisusta.

Balmuir Gregor -kellolaatikko.
Balmuir Gregor -kellolaatikko.

Gregor-solmiolaatikosta löytyy kahdesta kerroksesta yhteensä 24 lokeroa, joissa solmiot säilyvät nätisti. Solmioita alitajuisesti keräävälle solmiolaatikko on myös toimintaa ohjaava, sillä rajoitettu lokeromäärä ei anna armoa. Laatikon hankinnan myötä solmioiden määräksi rajautuu kaksi tusinaa, joka on useimmille enemmän kuin tarpeeksi. Jos solmioita ei ole niin montaa, voi tyhjiä lokeroita käyttää vaikka solmioneulojen ja kalvosinnappien säilytykseen.

Balmuirin Gregor-solmiolaatikko on tyylikäs ja jämäkkä.
Balmuirin Gregor-solmiolaatikko on tyylikäs ja jämäkkä.
Balmuirin solmiolaatikossa on 24 lokeroa.
Balmuirin solmiolaatikossa on 24 lokeroa.
Solmiolaatikon sisusta on vuorattu puuvillasametilla.
Solmiolaatikon sisusta on vuorattu puuvillasametilla.

Kuten aiemmin jo mainitsin, on laatikko tehty puusta. Solmiolaatikko on päällystetty patinoidulla nahkalla ja sisusta on vuorattu puuvillasametilla. Näyttävästi toteutetut tikkaukset viimeistelevät laatuvaikutelman, ja laatikosta huokuu positiivisella tavalla käsityöläisyyden leima. Näin ollen solmiolaatikko onkin mitä hienoin sisustuselementti, joka kestää isältä pojalle.

Aihepiirin uusimmat