Huippuharvinainen 1950 Maserati Frua Spider nähdään Lontoon Concours of Elegance -tapahtumassa

Tämä huippuharvinainen Maserati Frua Spider on yksi kolmesta valmistetusta Frua-mallista, joista vain kaksi on enää jäljellä. Se on myös yksi kauneimmista ja halutuimmista 50-luvun automalleista, joka tähdittää Lontoon Hampton Court Palacessa 1.-3. syyskuuta yli 70 upean klassikkoauton joukkoa.

Tyyliä kilparadoille – Maserati MC20 GT2 on kuvankaunis rata-auto

Keskimoottorinen Maserati MC20 on nykysuperautoksi miellyttävän vähäeleinen ja puhdaslinjainen ilmestys. Tyylistä pidetään kiinni myös MC20:n kilpaversiossa, josta italialaismerkki julkaisi nyt uusia kuvia.

Maseratin uusi GranTurismo on edelleen tyylikäs

Vuoden 2023 Maserati GranTurismo on automallin ensimmäinen uusi sukupolvi 16 vuoteen, joten odottavan aika on ollut pitkä. Onneksi pyörää ei ole tässä tapauksessa lähdetty keksimään uudestaan, sillä GranTurismo säilyttää edeltäjänsä silmää miellyttävän ulkonäön.

Seuraavan sukupolven Maserati Levantesta saattaa tulla sähköauto – potkua olisi yli 750 hevosvoimaa

Maserati on muuttumassa pelkäksi sähköautomerkiksi Stellantis-emokonsernin Dare Forward 2030 -suunnitelman antamien suuntaviittojen mukaisesti. Folgore-lisänimen saavia sähkö-Maserateja alkaa ilmestyä yksi kerrallaan tästä vuodesta alkaen.

Kuinka italialainen tyyli pilataan – Mansory esitteli oman tulkintansa Maserati MC20:sta

Maseratin keskimoottorinen MC20-superauto on nykysportiksi harvinaisen puhdaslinjainen ilmestys. Asia on kuitenkin toisin, jos italialaiskaunottaren vie saksalaisen Mansoryn käsittelyyn.

Uusi Maserati GranTurismo esiteltiin – eleganttia coupéa saa sekä bensakoneella että täyssähköisenä

Maseratin viimeisin GranTurismo debytoi jo 15 vuotta sitten, eli aika on enemmän kuin kypsä seuraajalle. Se lanseerattiin nyt laajan voimanlähdevalikoiman turvin.

Italialaista tyyliä saksalaisilla mausteilla – DMC otti tuunauskohteekseen uuden Maserati MC20:n

Maseratin keskimoottorinen MC20-superauto on yksi tämän päivän puhdaslinjaisimpia urheiluautoja. Vaikka Maseratin muodot eivät välttämättä kaipaisi minkäänlaista peukalointia, saksalainen DMC on kuitenkin päättänyt koittaa onneaan sen parissa.

Tyyliniekan uusimmat

G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition – Kestävyyttä ja tyyliä 40-vuotisjuhlan kunniaksi

Casion juhlavuoden julkistus, rajoitetun painoksen G-Shock GCW-B5000 40th Anniversary...

Kimeran uusi tulkinta Lancia 037:stä myytiin jo loppuun – seuraavaksi tulossa ovat nelivetomalli ja rataspesiaali

Markku Alén nimesi aikoinaan Lancia 037:n maailman kauneimmaksi ralliautoksi, ja Lancian taika vetoaa faneihin vielä neljä vuosikymmentä myöhemminkin. Italialaisen Kimeran tekemä moderni EVO37-tulkinta 037:n pohjalta myytiin jo loppuun huimasta hinnasta huolimatta, mutta uusia versioita on luvassa.

ABT esitteli hurjan näköisen XGT:n – Audi R8:n joutsenlaulu on katukelpoinen GT2-luokan kilpuri

Nürburgringin Nordschleifella on viime aikoina bongattu testiajoissa kovasti kilpuria muistuttava Audi R8 kadulle rekisteröitynä. Nyt tuon auton taustat selvisivät, kun Audi-virityspajojen eliittiin kuuluva ABT toi julkisuuteen uusimman luomuksensa.

Audi TT:n taru päättyi – yli 25 vuoden aikana ehdittiin valmistaa reilut 660 000 autoa

Audi TT:n taru päättyi ainakin toistaiseksi neljännesvuosisadan ja tarkalleen 662 762 valmistetun yksilön jälkeen.