Mediakortti

Tavoitamme kuukausittain yli satatuhatta suomalaista verkkolehden ja sosiaalisen median kautta. Noin 80 prosenttia lukijoistamme ovat miehiä, tasaisesti kaikista ikäryhmistä. Valtaosa lukijoistamme asuu suurissa kasvukeskuksissa. Suosituimpia sisältöjämme ovat kellot, autot ja asuminen, tyylillä höystettynä.

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tuotteet ja palvelut sopivat sisätöprofiiliimme. Tuotamme laadukasta kaupallista sisältöä lukijoidemme ehdoilla ja valitsemme tarkasti mitkä tuotteet ja palvelut läpäisevät seulamme.

Yhteyshenkilö ja tuotteet

Matti Airaksinen
Puh. 045 122 8780
[email protected]

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä.
Hinnat alv 0 %. Pidätämme oikeudet hintojen ja ehtojen muutoksiin.

Tekstiartikkeli

Parhainkin tuote tarvitsee arvolleen sopivan ja sen käyttötarkoitusta tukevan esittelyn, jonka perusteella lukijamme voivat tehdä päätöksen onko tuote juuri häntä varten.

Lopputuloksena julkaisemme Tyyliniekan lukijoita puhuttelevan artikkelin omillla kuvilla, joista teemme artikkelin julkaisun jälkeen sosiaalisen median postauksen (Facebook ja Instagram).

1200 €

Videoartikkeli

Parhainkin tuote tarvitsee arvolleen sopivan ja sen käyttötarkoitusta tukevan esittelyn, jonka perusteella lukijamme voivat tehdä päätöksen onko tuote juuri häntä varten.

Lopputuloksena julkaisemme Tyyliniekan seuraajia puhuttelevan spiikatun videon Youtubeen ja/tai Facebookiin.

1200 €

Teksti- ja videoartikkeli

MIkäli haluat tavoittaa eri kohderyhmät kustannustehokkaasti eri formaateissa, toteutamme teksti- ja videoartikkelin samalla kertaa.

Lopputuloksena asiakas saa tekstiartikkelin Tyyliniekkaan, johon on upotettu Youtubeen ja/tai Facebookiin julkaistu videoartikkeli.

2000 €

Podcast

Podcast on oivallinen tapa nostaa esille ihmisiä ja heidän osaamistaan yrityksen takaa. Podcast-tuotantomme sisältää haastattelijan, joka suunnittelee podcastin sisällön etukäteen asiakkaan kanssa, jotta itse äänitystilanne sujuu jouhevasti. Kalustomme on ammattilaistasoa ja helposti liikuteltava, joten äänitys onnistuu joustavasti melkein missä vain.

Lopputuloksena asiakas saa julkaisuvalmiin äänitiedoston, jonka voimme julkaista myös Tyyliniekan podcast-kanavissa.

1200 €

Sponsoroitu uutiskirje

Mikäli yrityksellänne on Tyyliniekan lukijoita kiinnostava uutuus tai kampanja, voitte kertoa siitä sponsoroidulla uutiskirjeellä. Palveluun kuuluu uutiskirjeen sisällön toteuttaminen ja lähettäminen noin 1300:lle vastaanottajalle.

Palvelu sisältää perusraportoinnin (avaus- ja klikkimäärät) viikon kuluttua kirjeen lähettämisestä.

1200 €

Sponsoroitu sisältö uutiskirjeeseen

Lähetämme lukijoillemme uutiskirjeen kerran viikossa, jossa esittelemme viikon tärkeimmät uutiset ja artikkelit. Sponsori saa yhden kappaleen mittaisen sisältöpaikan (otsikko, ingressi ja cta-painike) uutiskirjeen lopusta. Asiakas toimittaa valmiin materiaalin. Uutiskirjeen vastaanottajia on noin 1300.

Palvelu sisältää perusraportoinnin (avaus- ja klikkimäärät) viikon kuluttua kirjeen lähettämisestä.

400 €

Suora lähetys (stream)

Toteutamme liikkuvalla studiokalustolla laadukkaita striimejä sosiaalisen median kanaviin (mm. Youtube ja Facebook). Lähetyksen toteutamme asiakkaan tiloissa 1-3 kameralla, jonka lisäksi lähetyksessä voidaan hyödyntää b-roll-videoita tarpeen mukaan.

Lopputuloksena asiakas saa max. tunnin mittaisen suoran lähetyksen valmistelun ja tuotannon ja editoimattoman jälkitallenteen. Hinta sisältää max. 5 sekunnin mittaisen yksinkertaisesti animoidun logovideoplanssin. Voimme myös editoida raakamateriaalista koosteen tuntityönä (100 €/tunti). Hinta sisältää tuotantotiimin matka- ja majoituskustannukset kotimaassa.

3600 €

Sponsoroitu blogi

Sponsoitu blogi sopii yrityksille, jotka haluavat julkaista omia laadukkaita sisältöjään, jotka puhuttelevat myös Tyyliniekan lukijoita. Palvelu sisältää oman laskeutumissivun, mainoksista vapaan artikkelisivupohjan, sekä oman kategorian johon artikkelit julkaistaan.

Palvelun minimikesto on 6 kuukautta ja artikkelit ovat näkyvissä sopimuksen voimassaoloaikana.

900 €/kk

Paraati-mainospaikka

Paraati on sivuston näkyvin display-mainospaikka, joka näkyy kaikilla sivuilla ensimmäisenä. Mainospaikka sisältää kuvaelementin, cta-painikkeen sekä video-pop-upin. Paraati-mainospaikka on responsiivinen.

900 €/viikko