Opel Astra kääntää nyt päitä – koeajossa uunituore sporttihybridi GSe

Opel on noussut aivan uuteen kukoistukseen osana monikansallista Stellantis-konsernia. Uusi aika näkyy myös kestosuosikki Astrassa, jonka otimme koeajoon sporttihenkisenä GSe-lippulaivaversiona.

Opel esittelee syyskuussa Münchenissä uuden konseptiauton – onko tässä tuleva sähkö-Manta?

Stellantis-konsernin saksalaismerkki Opel on paikalla Münchenissä syyskuun alussa ovensa avaavassa IAA Mobility -näyttelyssä. Vastikään päivitetyn salamalogon julkistaneen merkin suurin vetonaula on täyssähköinen crossover-konsepti, joka antaa esimakua tulevien Opelien muotoilusta.

Opel Corsa sai faceliftin – uuden Vizor-maskin lisäksi pikkuautossa on entistä sähköisempi voimanlähdevalikoima

Opel Corsan nykysukupolvi esiteltiin vajaat neljä vuotta sitten Opelin ensimmäisenä Stellantis-pohjaisena mallina. Nyt pikkuautoluokan kestosuosikki sai faceliftin, jossa on viilattu naamailmeen lisäksi myös tekniikkaa.

Historian ensimmäinen täyssähköinen Opel Astra on tässä – autoa saa sekä hatchbackina että farmarina

Opel ilmoitti jo uuden Astran lanseerausvaiheessa, että kompaktiluokan kestosuosikista...

Koenigin tuunaama 1987 Opel Kadett GSi on melkoinen harvinaisuus

Koenig on parhaiten tunnettu ylellisten autonvalmistajien kuten Porschen, Ferrarin ja Mercedeksen autojen virittelystä. Firman kontolle on eksynyt myös kansanomaisempia autoja, kuten tämä ”Muna-Kadetti” osoittaa.

Perinteikäs Opel-tuunaaja otti käsittelyynsä uuden Astran – tässä on Irmscherin tulkinta saksalais-ranskalaisesta kompaktiautosta

Irmscher oli Opelin kulta-aikoina monelle tuttu nimi erilaisten virityspalikoiden valmistajana. Viime aikoina Irmscheristä ei ole juuri kuultu, mutta firma on edelleen toiminnassa.

Opelin sähkö-Mantan kehitystyö etenee – myös Insignian ja Crosslandin seuraajista tulee täyssähköisiä

Opel ja brittivastine Vauxhall kertovat sähköistyvänsä ennätysajassa. Euroopassa pelkkiin sähköautoihin siirrytään jo vuoteen 2028 mennessä, joten kehitteillä on monia uusia malleja.

Tyyliniekan uusimmat

G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition – Kestävyyttä ja tyyliä 40-vuotisjuhlan kunniaksi

Casion juhlavuoden julkistus, rajoitetun painoksen G-Shock GCW-B5000 40th Anniversary...

Kimeran uusi tulkinta Lancia 037:stä myytiin jo loppuun – seuraavaksi tulossa ovat nelivetomalli ja rataspesiaali

Markku Alén nimesi aikoinaan Lancia 037:n maailman kauneimmaksi ralliautoksi, ja Lancian taika vetoaa faneihin vielä neljä vuosikymmentä myöhemminkin. Italialaisen Kimeran tekemä moderni EVO37-tulkinta 037:n pohjalta myytiin jo loppuun huimasta hinnasta huolimatta, mutta uusia versioita on luvassa.

ABT esitteli hurjan näköisen XGT:n – Audi R8:n joutsenlaulu on katukelpoinen GT2-luokan kilpuri

Nürburgringin Nordschleifella on viime aikoina bongattu testiajoissa kovasti kilpuria muistuttava Audi R8 kadulle rekisteröitynä. Nyt tuon auton taustat selvisivät, kun Audi-virityspajojen eliittiin kuuluva ABT toi julkisuuteen uusimman luomuksensa.

Audi TT:n taru päättyi – yli 25 vuoden aikana ehdittiin valmistaa reilut 660 000 autoa

Audi TT:n taru päättyi ainakin toistaiseksi neljännesvuosisadan ja tarkalleen 662 762 valmistetun yksilön jälkeen.