ZR-1 ja LT4 olivat neljännen sukupolven Corvetten tehoversiot, mutta kumpi olikaan parempi?

Nykyisten pulleiksi kasvaneiden henkilöautojen rinnalla vanha kunnon C4 Corvette näyttää huomattavan sulavalinjaiselta.

Tämä Chevrolet Camaro vuodelta 1969 on kaikkea muuta kuin museoauto – modernisoidussa muskelissa on hiilikuitukori ja 650 heppaa

Tuningin ja rakenneltujen autojen pyhättö, eli Las Vegasin SEMA Show on parhaillaan käynnissä. Yksi näyttelyn helmistä on amerikkalaisen Finale Speedin rakentama vuoden 1969 Chevrolet Camaro, jossa on laitettu käytännössä kaikki uusiksi koria myöten.

Chevrolet Camaron taru päättyy ensi vuonna – legendaarinen mallinimi tekee kuitenkin paluun myöhemmin

Ford Mustangin kanssa jo mallivuodesta 1967 saakka kilvoitelleen Chevrolet Camaron myyntiluvut ovat jääneet viime vuosina pahasti alakynteen Mustangiin ja esimerkiksi Dodge Challengeriin verrattuna. Niinpä nykyisen kuudennen sukupolven Camaron valmistus päättyy ensi vuonna.

Ladosta löytynyt 1974 Corvette saa ensimmäisen pesunsa 34 vuoteen

Vuoden 1974 kolmoskoppainen C3 Chevrolet Corvette oli aikansa tehokas ja tyylikäs urheiluauto, joka oli suosittu autoharrastajien keskuudessa uudesta saakka. Eräs lajityyppinsä Corvette Stingray piti kuitenkin majaansa yhdysvaltalaisessa navetassa yli 34 vuoden ajan koskemattomana, ja piilossa uteliailta silmäpareilta. Pitkän hiljaiselon jälkeen paikalle saapui joukko autoasiantuntijoita ja harrastajia, kuten autokorjaamoyrittäjä Robby Layton, joka kutsuttiin auttamaan omistajaa Terryä tuomaan auto ulos piilosta, ja palauttamaan se entiseen loistoonsa.

Corvettekin on nyt hybridi – uusi E-Ray on historian nopein Vette

Jo nykyisen keskimoottorisen Chevrolet Corvetten lanseerausvaiheessa oli tiedossa, että autosta tulee myöhemmin myös hybridiversio. Nyt sekin tuotiin julkisuuteen.

Melkein kolmen miljoonan Corvette – huippuharvinainen avomallinen ZL-1 vuodelta 1969 huutokaupataan pian Arizonassa

Amerikan harvalukuisiin aitoihin urheiluautoihin kuuluva Chevrolet Corvette viettää pian 70-vuotissynttäreitään. Merkkipaalua voi juhlistaa vaikkapa ostamalla yhden kaikkien aikojen harvinaisimmista Vetteistä, eli avomallisen ZL-1:n yli 50 vuoden takaa.

Legendaarinen poniauto ei kuolekaan – Camarosta tulee oma alabrändinsä Escaladen ja Corvetten tavoin

Kerroimme äskettäin, että General Motors suunnittelee tekevänsä Corvettesta oman alabrändinsä, jonka mallisto on paljon nykyistä Vetteä laajempi. Viimeisimpien tietojen mukaan samaa strategiaa sovelletaan myös Chevrolet Camaroon ja Cadillac Escaladeen.

Tyyliniekan uusimmat

G-SHOCK 40th Anniversary Carbon Edition – Kestävyyttä ja tyyliä 40-vuotisjuhlan kunniaksi

Casion juhlavuoden julkistus, rajoitetun painoksen G-Shock GCW-B5000 40th Anniversary...

Kimeran uusi tulkinta Lancia 037:stä myytiin jo loppuun – seuraavaksi tulossa ovat nelivetomalli ja rataspesiaali

Markku Alén nimesi aikoinaan Lancia 037:n maailman kauneimmaksi ralliautoksi, ja Lancian taika vetoaa faneihin vielä neljä vuosikymmentä myöhemminkin. Italialaisen Kimeran tekemä moderni EVO37-tulkinta 037:n pohjalta myytiin jo loppuun huimasta hinnasta huolimatta, mutta uusia versioita on luvassa.

ABT esitteli hurjan näköisen XGT:n – Audi R8:n joutsenlaulu on katukelpoinen GT2-luokan kilpuri

Nürburgringin Nordschleifella on viime aikoina bongattu testiajoissa kovasti kilpuria muistuttava Audi R8 kadulle rekisteröitynä. Nyt tuon auton taustat selvisivät, kun Audi-virityspajojen eliittiin kuuluva ABT toi julkisuuteen uusimman luomuksensa.

Audi TT:n taru päättyi – yli 25 vuoden aikana ehdittiin valmistaa reilut 660 000 autoa

Audi TT:n taru päättyi ainakin toistaiseksi neljännesvuosisadan ja tarkalleen 662 762 valmistetun yksilön jälkeen.