Jaguar F-PACE on maailman paras ja kaunein auto

Jaguar F-PACE on nyt virallisesti maailman paras ja kaunein auto, napattuaan tuplavoiton WCOTY 2017 World Car Awards -tapahtumassa. F-PACE palkittiin arvostetulla World Car of Year sekä World Car Design of the Year –palkinnoilla.

Jaguar F-PACE

Valinnan suoritti 75 arvostettua autotoimittajaa 23 eri maasta ja valinnat julkistettiin New Yorkin autonäyttelyssä. Annetuissa äänissä korostuivat F-PACE malliston suorituskyky sekä emotionaalinen vetovoima. Maailman parhaan auton tittelistä kilpailivat kaiken kaikkiaan 23 autoa, joista finaaliin osallistuivat myös Audi Q5 ja Volkswagen Tiguan.

Jaguar on yksi nopeimmin kasvavista automerkeistä. Suomesssa Jaguarin myynnin kasvu vuonna 2016 oli 152%. Jaguar F-PACE on Jaguarin ensimmäinen katumaasturimalli. F-PACE malliston hinnat alkavat 52 589,25 eurosta.

Jaguar F-PACE Jaguar F-PACE Jaguar F-PACE

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat