Volvo julkisti XC90 -katumaasturistaan sporttisen R-Design version

Volvo julkisti tänään sporttisemman mallin XC90 -luksuskatumaasturistaan. R-Design -malli sisältää sekä visuaalisia että teknisiä parannuksia.

Auton ulkopuolella R-Design version tunnusmerkkeinä ovat 20-tuumaiset timattileikatut aluvanteet, hopean hohtoiset sivupeilit, kiiltävänmusta etusäleikkö ja tummennetut takaikkunat.

Sisäpuolella osuu ensimmäisenä silmään pintanahka/nupukki päällysteiset sportti-istuimet ja hulppea 12,3-tuumainen infonäyttö. Lisäksi ärrästä löytyy nahkainen perforoitu ohjauspyörä ja tyyliin sopivat läpyskävaihteet, sekä sporttiset polkimet. R-Design mallissa on vakiona muistilla varustettu sähkötuoli myös matkustajalle ja muuta mukavaa pienempää R-Design logoilla varustettua sälää.

Tekniikkapuolella R-Design mallissa on eri ajotiloja, jolla voidaan säätää moottorin, vaihteiston, ohjauksen ja lisävarusteena saatavan ilmajousituksen toimintaa.

Toki XC90 R-Design mallista löytyy myös kaikki Momentum -tason varusteet, kuten esimerkiksi navigaattori, kaksialueinen ilmastointi ilmanpuhdistuksella, LED ajovalot, sähköinen takaluukku handsfreellä ja Volvo On Call -mobiilisovellus. Turvajärjestelmistä mukana on mm. City Safety, joka tunnistaa myös jalankulkijat ja pyöräilijät, ja pystyy hätätilanteessa pysäyttämään auton itsenäisesti.
 


 

Lue lisää