Tyyliniekka – kolme vuotta suomalaisen miehen asialla

Tyyliniekka viettää tänään kolmatta syntymäpäiväänsä. Matka on ollut antoisa ja opettavainen, sillä näiden vuosien aikana pienestä tyyliblogista on kasvanut merkittävän kokoinen verkkolehti, jota lukee keskimäärin 20.000 lukijaa viikossa. Suunta on ollut koko ajan nousujohteinen ja onnekkaiden sattumusten sekä kovan työn tuloksena tästä on muodostunut tervettä liiketoimintaa.

Tästä Facebook-postauksesta alkoi Tyyliniekan julkinen tarina.
Tästä Facebook-postauksesta alkoi Tyyliniekan julkinen tarina.

Tyyliniekan mediaperhe

Tyyliniekka on tätä nykyään pienimuotoinen mediaperhe, jonka muodostavat Tyyliniekan lisäksi Kelloniekka-kelloblogi, Viskiniekka-viskiblogi sekä nämä kaikki yhdistävä kansainvälinen verkkolehti Stylefellow. Stylefellow’n alku onkin ollut lupaava ja sen myötä Tyyliniekka sai neljännen ulkoasunsa, joka noudattaa Stylefellow’n ulkoasua.

Muutoksia on tehty ja tehdään myös sisältöjen osalta, sillä Kelloniekka on yhdistetty Tyyliniekka-verkkolehden osaksi ja sama muutos tehdään myös Viskiniekalle. Näin saamme edellä mainittujen blogien hienot artikkelit entistä suuremman lukijajoukon nenän eteen. Kelloniekka ja Viskiniekka elävät ja voivat hyvin, ne ovat vain teknisesti osa Tyyliniekkaa.

Yhteistyön voimalla

Tyyliniekkaa ei olisi ilman ihmisiä, jotka ovat antaneet oman panoksensa näiden vuosien aikana. Ydintiimi on matkan varrella kasvanut, kun alkuperäiseen posseen on saatu hyviä lisäyksiä. Taustalle on myös perustettu osakeyhtiö, jossa osakkaina ovat useiden ydintiimiläisten lisäksi Stara Media Oy.

Tässä vaiheessa onkin syytä kiittää nimeltä kaikkia tiimin jäseniä ja jalkoja, sillä meissä on voimaa. Kiitos Jussi Häkkinen, Tommi Puuska, Jukka Mykkänen, Joose Luukkanen, Markus Uusimäki, Anu Rautalin, Antti Pajunen ja Jan Hoffman. Lisäksi lämpimät kiitokset menevät ahkeralle Kelloniekan juttunikkarille Lee Kasemetsille, jonka yrityksen tuotteita suosittelen lämpimästi.

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin teille lukijoille. Teemme parhaamme myös tulevina vuosina. Kiitos. 🙂

Lue lisää