Tesla Model X nähty liikenteessä – katso salakuvat

Tesla testaa parhaillaan tulevaa Model X – automalliaan ja valpas autofani spottasi Model X:n tositoimissa keskellä Los Angelesia. Model X asettuu crossover -luokkaan ja näyttää kuvissa lihonneelta Model S:ltä.

Model X:ssä on normaalit etusivuovet, mutta takasivuovet aukeavat suoraan ylöspäin. Tämä voi olla hyvä tai huono ratkaisu, mutta ainakin se on jotain täysin uutta. Model X on selvästi Model S:ää korkeampi, mutta mikään jätti se ei ole, kun sitä verrataan esimerkiksi kuvassa näkyvään Nissan Leaf-sähköautoon.

Tesla ei piilottele Model X:ää juurikaan ja auton muotoja on yritetty peitellä vain nimeksi. Huhu kiertääkin, että Elon Musk on laskenut “äksiä” liikenteeseen ihan tarkoituksella, jotta sosiaalinen media tekisi tehtävänsä ja näihän juuri tässäkin tapauksessa tapahtuu!

tesla-model-x-1 tesla-model-x-2 tesla-model-x-3

Kuvat: hushypushy

Aihepiirin uusimmat

Tappaja-auto Christine esitteli korinsa muotoja Järvenpään Autoshowssa

Viime viikonloppuna nähtiin murhanhimoinen siipikaunotar jenkkiautopainotteisessa autonäyttelyssä, jossa paikalla oli myös muita tunnettuja elokuva-autoja.

Pieni voi olla kaunista – Järvenpään Auto Show päätti tasokkaasti harrastekauden

Vielä ennen koronavuosia monen autoharrastajan kausi päättyi syys-lokakuun vaihteessa Lahdessa järjestetyn Jenkkiautonäyttelyn ja X-treme Car Show’n merkeissä. Koronatauon jälkeen Jenkkiautonäyttely pidettiin pienimuotoisemmissa puitteissa Järvenpään Aino Areenalla, ja tänä vuonna jatkettiin samalla paikalla.

Toyotan taskuraketti saa lisää tehoa ja valinnaisen automaattivaihteiston – faceliftatun GR Yariksen esittelyä odotetaan jo lähikuukausina

Toyotan maine on varsin kaukana ajajan autosta, vaikka japanilaismerkin valikoimaan on vuosien saatossa kuulunut myös hienoja sporttimalleja. Viime vuosina Toyotan imago on autoentusiastien keskuudessa kohonnut erityisesti GR Yariksen ansiosta, joka on yksi nykyajan hauskimpia hot hatcheja.

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Tyyliniekan uusimmat