Näin uudenkin auton ajonestolaite ohitetaan minuutissa

Malesian rikoksentorjuntakampanjan yhteydessä on julkaistu video, jossa pidätetty ja käsiraudoissa oleva autovaras ohittaa Honda Cityn (Suomessa tunnettu nimellä Honda Jazz) ajonestolaitteen noin minuutissa.

Varas käyttää hälyttimen ja ajoneston ohittamiseen laitetta, joka liitetään auton OBD-liitäntään ja virtalukko ohitetaan kopioidulla avaimella.

Tämän videon tarkoitus ei ole toimia ohjeena vaan varoituksena kaikille auton omistajille. Autosi ajonestolaite tai hälytin ei estä ammattivarasta, joten muiden varokeinojen käyttö ei ole liioiteltua.

https://youtu.be/fp2Ic2TxxLo

Aihepiirin uusimmat

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Hyvää syntymäpäivää Rättäri – Citroën 2 CV täyttää 75 vuotta

Kaikkein ikonisimpiin automalleihin kuuluva Rättisitikka, eli virallisemmin Citroën 2 CV on ehtinyt jo 75 vuoden ikään. Citroën juhlistaa merkkipaalua omassa museossaan järjestettävän erikoisnäyttelyn avulla.

Polestar 3:n muotoilija kritisoi perunan muotoisia sähköautoja – ulkonäköä ei pitäisi uhrata aerodynamiikan alttarilla

Monet sähköautot ovat perinnetietoisten silmään vähintäänkin kummallisen näköisiä. Osittain tämä johtuu uutta teknologiaa korostavasta erikoisuudentavoittelusta, mutta tärkeämpi syy löytyy pyrkimyksestä mahdollisimman pieneen ilmanvastukseen.

Skoda on tehnyt jo kolme miljoonaa katumaasturia – jatkoa seuraa muutaman viikon päästä esiteltävän uuden Kodiaqin myötä

Skoda on parhaillaan juhlatunnelmissa. SUV-luokan autot muodostavat tätä nykyä merkittävän osan tšekkimerkinkin myynnistä, ja Skodan tuotantolinjoilta putkahti juuri ulos kolmen miljoonan valmistetun katumaasturin rajapyykin rikkonut yksilö.

Tyyliniekan uusimmat