Moottoripyörävalmistaja yllätti Tokion autonäyttelyssä – esitteli urheiluauton

Moottoripyörävalmistaja YAMAHA esitteli Tokion autonäyttelyssä kaksipaikkaisen urheiluautokonseptin. Auto ei tosin ole ensimmäinen Yamahan julkistama nelipyöräinen konsepti, vaan vuonna 2013 Yamaha julkisti Tokiossa pienen kokeellisen kauppakassin nimeltä MOTIV.

Kaksipaikkainen urheiluauto ja kauppakassi MOTIV perustuvat samankaltaiseen iStream-hiilikuiturakenteeseen, joka on erittäin kevyt mutta kestävä ja sopii pohjaksi eri tyyppisiin automallihin. Yamaha saattaakin vielä täydentää mallistoaan katumaasturillakin.

Keveyden ansiosta Yamahan urheiluauto on hauska ja helppo ajettava, ja Yamaha haluaakin tuoda nelipyöräisiinsä samaa jännitystä ja tunnelmaa, mitä sen moottoripyörät tarjoavat. Yamaha ei ole vielä kertonut milloin nelipyöräiset mallit ovat saatavilla tai mikä niiden hinta tulee olemaan, myös tiedot suorituskyvystä uupuvat.

Yamaha-4Wheeler-1 Yamaha-4Wheeler-2

Yamaha-4Wheeler-4

Aihepiirin uusimmat

Tappaja-auto Christine esitteli korinsa muotoja Järvenpään Autoshowssa

Viime viikonloppuna nähtiin murhanhimoinen siipikaunotar jenkkiautopainotteisessa autonäyttelyssä, jossa paikalla oli myös muita tunnettuja elokuva-autoja.

Pieni voi olla kaunista – Järvenpään Auto Show päätti tasokkaasti harrastekauden

Vielä ennen koronavuosia monen autoharrastajan kausi päättyi syys-lokakuun vaihteessa Lahdessa järjestetyn Jenkkiautonäyttelyn ja X-treme Car Show’n merkeissä. Koronatauon jälkeen Jenkkiautonäyttely pidettiin pienimuotoisemmissa puitteissa Järvenpään Aino Areenalla, ja tänä vuonna jatkettiin samalla paikalla.

Toyotan taskuraketti saa lisää tehoa ja valinnaisen automaattivaihteiston – faceliftatun GR Yariksen esittelyä odotetaan jo lähikuukausina

Toyotan maine on varsin kaukana ajajan autosta, vaikka japanilaismerkin valikoimaan on vuosien saatossa kuulunut myös hienoja sporttimalleja. Viime vuosina Toyotan imago on autoentusiastien keskuudessa kohonnut erityisesti GR Yariksen ansiosta, joka on yksi nykyajan hauskimpia hot hatcheja.

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Tyyliniekan uusimmat