Ensimmäinen uusi E valmistui Mercedesin vanhimmasta tehtaasta

Mercedes-Benz on aloittanut uuden E-luokan tuotannon ja ensimmäinen myyntiin päätyvä kappale on valmistunut mersun vanhimman tehtaan tuotantolinjalta.

Stuttgartin alueella sijaitseva Sindelfingenin tehdas on Daimler AG:n vanhin tehdas. Tehdas on perustettu vuonna 1915 ja se aloitti henkilöautojen valmistuksen vuonna 1946. Tehdas juhli viime vuonna, kun valmistettujen autojen määrä saavutti pyöreän luvun: 20 000 000. Tehtaassa työskentelee noin 26200 työntekijää ja se valmistaa yli 400 000 autoa vuodessa.

Sindelfingenin tehdas valmistaa E-mallin lisäksi myös CLS, S, MAYBACH ja AMG GT -malleja. Uusi E on Mercedesin ylpeyden aihe, se sisältää ennennäkemättömän määrän huipputekniikkaa ja auto on kokenut edelliseen malliin verrattuna kattavan uudistuksen. Lue lisää uudesta E-sarjalaisesta tästä.

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat