Megawatin sähköauto Toroidion tien päällä ensimmäistä kertaa

Suomalainen startup-yhtiön kehittelemä Toroidion 1MW -täyssähköauto on nyt nähty ensimmäistä kertaa tien päällä. Mallimerkintä 1MW viittaa auton voimavaroihin, sillä auto pystyy tuottamaan yhteensä noin yhden megawatin tehon. Hevosvoimiksi muutettuna se on noin 1340 hevosvoimaa.

Auto julkistettiin ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle Monacon Top Marques -tapahtumassa sen avauspäivänä 16. toukokuuta 2105.

Videolla nähdään auton koeajoa yleisellä tiellä. Meno näyttää vielä aika varovaiselta ja kulkettajan palosuojapuvustakin päätellen luottamus tekniikkaan ei ole vielä aivan huippuluokkaa. Itse video näyttää melkoiselta amatöörikuvaukselta ja toivottavasti sitä ei ole tarkoitus käyttää kotimaisen Toroidionin markkinoinnissa. Toisaalta auto on vielä hiomaton timantti, joten videon laatu anteeksi annettakoon.

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat