Kasperi valmistaa laadukkaita käsintehtyjä suomalaisia nahkalaukkuja

Suomalainen Kasperi on suomalaisuutta ja funktionaalisuutta arvostavan laukunomistajan märkä päiväuni. Nimittäin, harvoin kohdalle sattuu laukkuvalmistajaa, jonka suunnittelu ja tuotanto tapahtuu kotimaassa ja jonka korkealaatuiset pohjoismaiset nahkat on parkittu niin ikään Suomessa. Kun tähän lisätään persoonallisen tyylikäs design ja raju käyttökestävyys, on kyseessä yhdistelmä jonka puolesta on helppo liputtaa.

Liikkuvan ihmisen työkalut

Kasperin juuret ovat tukevasti pyöräilyssä. Tämä on helppo huomata laukkumalleista (Commuter, Pelago Shoulder Bag), joissa on huomioitu pyörällä liikkujan ergonomia ja sääolosuhteet. Toisin kuin luullaan, laadukas ja hyvin hoidettu nahka on mitä parhain materiaali erilaisiin olosuhteisiin ja ajan myötä tuleva patina muuttaa nahkalaukun ulkonäköä vain paremmaksi. Kuljetusmekanismit on puolestaan suunniteltu turvallisuus huomioiden, jolloin liikenteessä olevan laukunomistajan ei tarvitse pelätä laukun liukuvan käsille tai syliin kesken matkan.

Kasperi-bags-4
Laukuissa käytettävät sulkemismekanismit on oman tuotekehityksen tulosta

Tässä ei ole kuitenkaan koko totuus, sillä Kasperin laukut sopivat mainiosti muillekin kuin fillaristeille. Aiemmin mainituista laukkumalleista Commuter on puhdasverisin aktiivipyöräilijän laukku, mutta malliston laukut soveltuvat normaaliin arkikäyttöön, vaikka ei pyörää omistaisikaan.

Kasperi-bags-3
Kuvassa A4-laukku värjäämättömällä nahkalla. Värjäämättömään nahkaan kehittyy ajan myötä kaunis patina.

Kasperin laukut on tehty käyttöä varten

Tyylillisesti Kasperin laukut edustavat robustimpaa päätä, eli ne on tehty huolettomaan arkikäyttöön, jossa ei tarvitse eikä pidä yksittäisiä naarmuja pelätä. Laukkujen nahka on riittävän paksua jolloin ne eivät kovemmassakaan käytössä mene rikki ilman huonoa tuuria.

Jämäkän nahkan ja rakenteen yksi parhaista puolista on laukkujen ryhdikkyys. Toisin sanoen useampi laukkumalli pysyy pystyssä, jota etenkin tällainen asiakasrajapinnassa työskentelevä mies osaa arvostaa kun kamat eivät leviä pitkin lattiaa kannettavaa tietokonetta esille ottaessa.

Kasperi-bags-1
Perinteinen reppu löytyy myös mallistosta.

Tyyliniekan suosikit

Kasperin laukkuvalikoiman suurin haaste on se, että kun laukkuja pääsi livenä hipelöimään, herättivät kaikki laukut omistamisen halua. Pohdinnan jälkeen saimme suosikkimme valittua.

Suosittelemme

KASPERI Commuter

Oli alla polkupyörä, skootteri tai vaikka jalat, Commuter on oivallinen valinta aktiivisesti liikkuvalle ihmiselle. Laukkuun mahtuu työkamat, tai vaikka viikonlopun kestävän reissun vaatteet. Commuterissa voi vielä valita kumman olan yli laukku tulee, joten käyttöergonomiasta ei tarvitse tinkiä.

KASPERI Commuter Right Black

KASPERI Handle Bag Small

Handle Bag on mainio valinta bisneskäyttöön. Laukusta löytyy riittävästi tilaa 13-tuumaiselle kannettavalle, sekä erillisiä taskuja pientarvikkeille kuten latureille, kännykälle ja muistiinpanovälineille. Jos tilaa tarvitaan hieman enemmän, Handle Bagin Large -versioon mahtuu 15-tuuman kannettava.

KASPERI Handle Bag Small

KASPERI A5

Kasperin pienintä kaliiperia edustava A5 soveltuu hyvin kevyille kantamuksille, vaikkapa tabletille, kännykälle ja avaimille. Laukku on saatavissa värjäämättömällä natural-nahkalla, joka tummuu ja patinoituu ajan kanssa kauniisti. Kun olen ostamassa seuraavaa laukkua vaimolleni, on tämä laukku listalla korkealla.

KASPERI A5 natural

[quote type=”center”]Kasperi on kokonaisuudessaan tutustumisen arvoinen valmistaja, jonka laukkuja voi ostaa verkkokaupasta sekä valituilta jälleenmyyjiltä. Seurantaan kannattaa ottaa myös Kasperin Instagram-tili.[/quote]

1 KOMMENTTI

  1. Kysyisin, onko hyvänlaatuisissa nahkalaukuissa jokin käsittely, jotta
    laukku olisi likaa hykivä, vai eikö niissä ole mitään pintakäsittelyä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat