Honda Accord 2016 näyttää hyvältä ulkoa ja sisältä löytyy Apple CarPlay ja Android Auto

Honda esitteli Piilaaksossa uuden 2016 vuosimallin Honda Accordin. Hondan mukaan kyseessä on tähän asti huipputeknisin Accord mitä on nähty.

Honda on julkaissut kuvat porrasperäisestä mallista, joka sisältää Amerikan mantereelle suunnattuja elementtejä ja saattaa kokea pieniä muutoksia Eurooppaan tullessaan. Accord näyttää upealta ja varsinkin sivuprofiilia katsottaessa voi nähdä sporttisuudenkin lisääntyneen.

Etu- ja takapää on saanut LEDiä pintaan. Terävöitetystä etupäästä löytyy LED-päivä/sumuvalot ja takavalot on toteutettu kokonaan LED-valoin. Konepelti on kokonaan alumiinia ja peräluukku on saanut melkoisen ilmanohjaimen, mikä tosin saattaa muuttua tai puuttua EU- ja/tai perusmalleissa.

Honda-Accord-2016-71

Moottorivaihtoehdot vaihtelevat maiden mukaan, mutta Accordiin on tulossa 2.0, 2.4 ja 3.5 litraiset moottorivaihtoehdot.

Turvavarustelista pitenee ja uuteen Accordiin on saatavilla törmäysvaroitin ja automaattijarrutus törmäyksen uhatessa, kaistavahti/avustin ja mukautuva vakionopeussäädin. Lisäksi takaa löytyy monikulmainen peruutuskamera ja edestä automaattiset pitkät.

Suosittelemme

Honda-Accord-2016-72

Yksi mullistavimmista uutuuksista Accordissa on infomaatio- ja viihdejärjestelmä, joka tukee sekä Apple CarPlay– että Android Auto -järjestelmiä. Tähän asti monet valmistajat ovat juuttuneet tukemaan vain jompaakumpaa järjestelmää.

Honda-Accord-2016-74

Hondan mukaan Accordista on tulossa myös hybridi-malli, josta tietoa saamme tietoa myöhemmin.

Lue lisää