Ei mikään eko-moottoripyörä: V8, 334 hv ja 13 000 rpm

Australialainen insinööreistä, suunnittelijoista, motoristeista ja kilpakuskeista koostuva PGM-tiimi on rakentanut hurjan moottoripyörän. PGM V8 tuottaa 334 hevosvoimaa ja kiertää 13000 kierrosta minuutissa.

PGM V8:ssa on kaksilitrainen DOHC V8 -moottori ja kuusiportainen sekventiaalivaihteisto. Moottori tuottaa järisyttävien hevosvoimalukujen lisäksi 214 newtonmetriä vääntöä. Moottori kiertää V8-moottoriksi hurjan korkealla ja maksimiteho irtoaakin 12 800 rpm:n kohdalla.

PGM2LV8-RM-WS

Jotta monsteripyörä myös pysähtyisi, siitä löytyy Brembon 320/220mm jarrulevyt nikkelipäällysteisine mäntineen. Rengastus: 120/70ZR-17 / 190/50ZR-17 Michelin Pilot Power 3.

Pyörällä on painoa 242 kiloa ajokunnossa ja tankki täynnä. Äänet ovat myös kohdallaan, Akrapovicin titaaniputket varmistavat tehon maksimoinnin ja äänet jotka huomataan. No, miltä se kuulostaa? Kuuntele itse:

  • Avainsanat
  • V8

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat