Autolainojen hinnoissa on suuria eroja – huolellinen vertailu kannattaa aina

Suomen johtavan rahoituspalveluiden vertailusivusto Financer.com suosittelee vertailemaan vaihtoehtoja ennen autolainan hakemista, sillä eri luotonmyöntäjien tarjousten erot voivat nousta jopa tuhansiin euroihin.

Moni uutta tai vanhempaakin autoa ostava ostaa autonsa rahoituksella, eli toisin sanoen lainalla. Rahoitusta tähän tarkoitukseen voi hakea monesta eri paikasta. Tarjolla on paljon eri pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä. Tyypillisesti autolaina hoidetaan kulutusluotolla, pankkilainalla tai autokaupan tarjoamalla rahoituksella.

Isoilla autoliikkeillä on usein sopimus jonkin tietyn rahoitusyhtiön kanssa. Kaikki asiakkaat, jotka ostavat auton liikkeestä rahoituksella saavat sen tietystä rahoitusyhtiöstä. Autoliike toimii asiassa vain välikätenä.

Autolainojen koroissa tai kuluissa on suurtakin vaihtelua. Varsinkin kalliimpiin autoihin lainaa hakiessa kannattaa olla tarkkana, ettei maksa turhasta. Pitkällä aikavälillä korkeat korot ja kulut nostavat hintaa satoja tai jopa tuhansia euroja. Tästä syystä huolellinen vertailu ennen lainan hakemista kannattaa ehdottomasti suorittaa.

Autolainavertailuun pääset tästä!

Financer auttaa vertailussa

Suosittelemme

Juuri itselle sopivan lainan löytäminen voi tuntua työläältä prosessilta. Vaihtoehtoja on helposti useita kymmeniä, ja jokaisen lainantarjoajan sivustolla erikseen vieraileminen ja lainatarjouksien kyseleminen on aikaavievää puuhaa.

Erilaisia rahoituspalveluja vertaileva Financer.com on helppo ratkaisu tähän ongelmaan. Sivuston kautta voi yhdellä kertaa vertailla kätevästi lähes sadan pankin ja luotonantajan autolainatarjoukset.

Kyseessä on Suomen kattavin ja paras taloudellisten tuotteiden vertailupalvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä juuri itsellesi sopivimman lainan. Palvelun työkalujen avulla seulot netin lukemattomista vaihtoehdoista juuri sinulle sopivat lainat haluttuine summineen ja maksuaikoineen.

Financerin käyttö on täysin ilmaista, ja sen avulla saa nopeasti hyvän yleiskuvan lainamarkkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Kannattaako hakea vakuudetonta vai vakuudellista autolainaa?

Molemmat vaihtoehdot ovat varteenotettavia. Vakuudellisessa lainassa auton voi usein asettaa lainan vakuudeksi. Varsinkaan vanhempien tai ylipäätään käytettyjen autojen kohdalla tämä ei kuitenkaan yleensä onnistu.

Vakuudetonta lainaa saa monilta lainantarjoajilta yleensä maksimissaan 50 000 euroon saakka. Kaikki rahoitusyhtiöt eivät tarjoa näin suuria lainoja, mutta esimerkiksi 10 000 euron laina onnistuu lähes paikasta kuin paikasta.

Vakuudettomissa lainoissa lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti. Siihen vaikuttaa lainanhakijan taloudellinen tilanne kokonaisuudessaan. Vakuudeton laina on useimmiten kalliimpi kuin vakuudellinen laina.

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat