Aston Martin DB9 GT – James Bond Edition

Aston Martin juhlistaa viisikymmenvuotista yhteistyötään James Bond -elokuvien kanssa viileällä DB9 GT Bond Edition -erikoismallilla. Auto perustuu DB9:n tehokkaimpaan 547-hevosvoimaiseen GT-versioon.

6.0 -litraisella V12-moottorilla varustettua DB9 GT Bond Editionia tehdään ainoastaan 150 kappaletta ja se sisältää muutamia hillityn tyyllikkäitä Bond-aiheisia yksityiskohtia, mutta ei heittoistuinta.

aston-martin-db9-gt-bond-edition-02

Ulkoa päin Bond Editionissa on Spectre Silver -erikoisväri, sterling-hopeaiset Aston Martin logot edessä ja takana, sekä tyylikkäät 007 Bond Edition tunnukset. Sisältä löytyvät numeroidut 007-logolla varustetut tunnuskilvet, aseen piipun kaltaiset takapenkin tilanjakajat ja Bond Edition räätälöity AMi II -info/viihde-järjestelmä.

Autossa on myös 20″ erikoisvanteet, kirkasalumiiniset moottorin ilmanottoaukot kone- ja sivupelleissä sekä jäähdyttimen säleikkö. Edessä ja takana olevat ilmanohjaimet on tehty hiilikuidusta. Sisustuksessa on käytetty huippulaatuista nahkaa, ohjauspyörä on verhoiltu Alcantaralla ja keskikonsolista löytyy satiini-hiilikuituelementtejä. Kuulostaa hienolta.

aston-martin-db9-gt-bond-edition-01

Suosittelemme

Auton kylkiäisenä on saatavilla myös kuljettajan lisävarusteita, kuten Omega Seamaster Aqua Terra 150m James Bond Limited Edition -rannekello ja 21” Globe-Trotter trolley -laukku nahkaisella tunnistelätkällä.

 

DB9 GT Bond Edition on tilattavissa noin 225 000 euron hintaan. Ikävä kyllä hinta vielä hieman pompsahtaa Suomen tullissa, kun autovero napsahtaa päälle.

Lue lisää