Vuoden paras autohankinta: Citroën C3 Aircross SUV

Autobest –tuomaristo julkisti eilen vuoden 2018 BEST Buy Car of Europe –voittajan ja vuoden parhaaksi auto-ostokseksi nimitettiin uusi Citroën C3 Aircross SUV.

Autobest on vuodesta 2001 alkaen äänestänyt joka vuosi parhaana hankintana pitämästään automallista. 31 tuomaria 31:stä eri Euroopan maasta äänesti voittajan perustuen kolmeentoista eri hankintakriteeriin, kuten hinta-laatusuhde, muotoilu, mukavuus, tekniikka ja turvallisuus sekä kiinnittäen huomiota tarjolla oleviin palveluihin ja mm. varaosien saatavuuteen.

Citroën C3 Aircross SUV
Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross SUV erottui kilpailussa ja keräsi itselleen jo 17. vuosittaisen palkinnon kiinnostavan muotoilunsa sekä voimakkaan ja raikkaan asenteensa auttamana. C3 Aircross SUV toimii suunnannäyttäjänä Citroënin tuotemerkin uudistuessa ja hakiessa paikkaa kansainvälisillä markkinoilla. C3 Aircross on tullut myyntiin osassa Euroopaa lokakuun aikana ja tähän mennessä autoa on jo myyty yli 30,000 kappaletta.

Suomessa Citroën C3 Aircross tulee myyntiin juuri ennen vuoden vaihdetta, mutta ennakkotilausten määrä on yllättänyt. Kuluttajien huomion ovat saaneet erityisesti auton tyylikkäät, tilavat ja muunneltavat sisätilat. Auton ulkoilme on personoitavissa 85 eri värien yhdistelmään auton rungon, katon sekä väripakettin yhdistelmillä. Sisätiloihin kokoluokalleen ainutlaatuista valoisuutta tuo avattava panoraamakatto. C3 Aircross toimii Citroënin uuden Advanved ComfortTM –ohjelman lähettiläänä, jossa on panostettu Citroënille ominaiseen mukavuuteen ja hyvinvointiin myös autoillessa.

Lue lisää