Uusi Lastensairaala 2017

Isänpäivä tuli ja meni, mutta jatkan vielä tämän postauksen verran vanhemmuuden agendalla. Sen jälkeen saa tyyli palata keskiöön. Monet lukijoista ovat varmasti huomanneet median kertoneen Uusi Lastensairaala 2017 -projektista, jonka tarkoituksena on vauhdittaa Helsingin Meilahteen tulevan lastensairaalan rakentamista.

Uusi-lastensairaala_2017-top

Henkilökohtaisesti minua sapettaa tilanne, jossa Lastenlinnan ja Lastenklinikan vanhentuneiden tilojen korvaamiseen tarvitaan yksityistä rahoitusta ja kansalaiskeräys, jotta yhteiskunnan velvoite tulisi hoidettua. Mutta asia on niin tärkeä, varsinkin kun lähipiirissäni on elinsiirtojen kautta toisen mahdollisuuden saanut lapsi ja hänen perheensä, jotta haluan tuoda asian pienen lapsen isänä blogissa esille.

Hyvän asian puolesta

Olen pohtinut omaa kontribuutiotani ja olen päättänyt myydä yhden nykykunnolleni hieman naftin laatupukuni ja lahjoittaa siitä saatavat rahat keräykselle. Tästä minulle heräsi kenties jopa naivi ajatus siitä, että muutkin tyyli-intoilijat, keikarit tai muuten vaan ison vaatekaapin omaavat henkilöt voisivat tehdä samoin, eli myydä yhden vaatekappaleen ja lahjoittaa siitä saadut rahat uudelle lastensairaalalle.

EDIT: Tärkeää asiaa voi edistää nyt Twitterissä hashtagilla #yksivaate.

Se kirpaisee vain kerran.

Suosittelemme

Uusi-lastensairaala_2017-bottom[/et_pb_text][et_pb_code admin_label=”Shareaholic Related Posts”][shareaholic app=”recommendations” id=”18308085″][/et_pb_code][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sivupalkki” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”on” saved_tabs=”all” global_module=”7700″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lue lisää