Uudesta BMW 5 -sarjasta löytyvät myös moninpeliominaisuudet

Pelikonsolit ja autot lähestyvät toisiaan, kun Bemarikin haluaa latausajat käytettävän pelailuun.

BMW on tehnyt yhteistyötä AirConsole-nimisen online-videopelialustan kanssa. Yhteistyön ansiosta uuden täyssähköisen 5-sarjan matkustajat voivat viettää aikaansa pelaamalla auton latautuessa. Uunituore viitossarja sisältää melkoisen määrän elektroniikkaan pohjautuvia varusteita, joiden jatkoksi sopivat myös peliominaisuudet. Jotta uudenkarhealla Bemarilla kurvailu ei menisi pelkäksi pelailuksi, on muistettu ottaa huomioon myös turvallisuustekijät, minkä vuoksi pelaaminen onnistuu vain pysäköidyssä autossa.

AirConsolen kautta kuljettaja ja matkustajat voivat yhdistää älypuhelimensa autoon käyttäen niitä peliohjaimina. Kojelaudan keskellä pönöttävä tyylikäs kaareva näyttö toimii luonnollisesti pelimonitorina. Valitettavasti BMW:n penkeiltä käsin ei voi kuitenkaan jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit Fortnitessa – ei ainakaan vielä.

Siitä huolimatta voit valita joko yksin- tai moninpelin, ja aluksi tarjolla on 15 peliä. Taka- ja etumatkustajat voivat kilpailla tai pelata joukkueina kilpa-, urheilu-, tietokilpailu-, simulaatio-, strategia- ja pulmapelejä. AirConsolessa on tällä hetkellä kaikkiaan yli 190 peliä, ja BMW kuulemma aikoo vielä lisätä valikoimiinsa uusiakin pelejä. Peliominaisuuden kunniaksi Baijerilainen autonvalmistaja on julkaissut mainoskuvissaan violetin 5-sarjan, jonka maalipinnasta löytyy 8-bittistä grafiikkaa muistuttavia pikseleitä!

Suosittelemme

i5:ksi nimetyssä uudessa 5-sarjan sähköautossa on 81,2 kWh:n akku, joka pystyy tarjoamaan ominaisuuksista riippuen karvan alle 500 km toimintamatkan. Akkujen lataus 10 prosentista 80:een onnistuu noin 30 minuutissa, mikä on nykyisten latausstandardien mukaan suhteellisen lyhyt aika. Tietäen kuitenkin, kuinka pirstaleinen joidenkin lasten keskittymiskyky voi olla, peliominaisuus on kaikkein hyödyllisin pitkiä matkoja ajavien perheiden lasten viihdyttämiskeinona.

LähdeTop Gear

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.  DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Kerrankin kevyt sähköauto – David Brownin muokkaama klassikko-Mini painaa vain 640 kiloa

Suurin osa sähköautoista on merkittävästi polttomoottorivastineitaan painavampia möhkäleitä, mikä on melkoisessa ristiriidassa ympäristöä säästävän ekoauton idean kanssa. Asia on kuitenkin toisin, kun sähköauton lähtökohta on esitelty vuonna 1959.

Tyyliniekan uusimmat