Uudesta BMW 5 -sarjasta löytyvät myös moninpeliominaisuudet

Pelikonsolit ja autot lähestyvät toisiaan, kun Bemarikin haluaa latausajat käytettävän pelailuun.

BMW on tehnyt yhteistyötä AirConsole-nimisen online-videopelialustan kanssa. Yhteistyön ansiosta uuden täyssähköisen 5-sarjan matkustajat voivat viettää aikaansa pelaamalla auton latautuessa. Uunituore viitossarja sisältää melkoisen määrän elektroniikkaan pohjautuvia varusteita, joiden jatkoksi sopivat myös peliominaisuudet. Jotta uudenkarhealla Bemarilla kurvailu ei menisi pelkäksi pelailuksi, on muistettu ottaa huomioon myös turvallisuustekijät, minkä vuoksi pelaaminen onnistuu vain pysäköidyssä autossa.

AirConsolen kautta kuljettaja ja matkustajat voivat yhdistää älypuhelimensa autoon käyttäen niitä peliohjaimina. Kojelaudan keskellä pönöttävä tyylikäs kaareva näyttö toimii luonnollisesti pelimonitorina. Valitettavasti BMW:n penkeiltä käsin ei voi kuitenkaan jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit Fortnitessa – ei ainakaan vielä.

Siitä huolimatta voit valita joko yksin- tai moninpelin, ja aluksi tarjolla on 15 peliä. Taka- ja etumatkustajat voivat kilpailla tai pelata joukkueina kilpa-, urheilu-, tietokilpailu-, simulaatio-, strategia- ja pulmapelejä. AirConsolessa on tällä hetkellä kaikkiaan yli 190 peliä, ja BMW kuulemma aikoo vielä lisätä valikoimiinsa uusiakin pelejä. Peliominaisuuden kunniaksi Baijerilainen autonvalmistaja on julkaissut mainoskuvissaan violetin 5-sarjan, jonka maalipinnasta löytyy 8-bittistä grafiikkaa muistuttavia pikseleitä!

Suosittelemme

i5:ksi nimetyssä uudessa 5-sarjan sähköautossa on 81,2 kWh:n akku, joka pystyy tarjoamaan ominaisuuksista riippuen karvan alle 500 km toimintamatkan. Akkujen lataus 10 prosentista 80:een onnistuu noin 30 minuutissa, mikä on nykyisten latausstandardien mukaan suhteellisen lyhyt aika. Tietäen kuitenkin, kuinka pirstaleinen joidenkin lasten keskittymiskyky voi olla, peliominaisuus on kaikkein hyödyllisin pitkiä matkoja ajavien perheiden lasten viihdyttämiskeinona.

LähdeTop Gear

Lue lisää