Unplugged Performance -varustepaketit tuovat karkkipäivät Cybertruckin omistajille

Kolmannen osapuolen autovarusteiden valmistaja hyökkää heti Teslan halutun uutuuden kimppuun tarjoten mitä ihmeellisintä shoppailtavaa.

Kuva: Unplugged Performance.

Välittömästi tuotantokelpoisen Tesla Cybertruckin julkistamisen jälkeen Californiasta käsin toimiva Unplugged Performance julkaisi autoon valikoiman jälkimarkkinatarvikkeita. Yritys mainostaa nettisivuillaan olevansa ”maailman johtava Tesla-ajoneuvojen premium-tason suorituskykypäivitysten valmistaja”.

Unplugged Performance viittaa Cybertruck- lisävarustevalikoimaansa Up Invincible -nimettynä tuotesarjana, jonka väitetään suunnitellun ”tehostamaan Teslan lava-auton ominaisuuksia tehden siitä entistä monipuolisemman”. Jotkin yhtiön tarjoamista varusteista ovat saatavilla jo tämän vuoden lopulla, kun taas osa tulee asiakkaiden saataville vuoden 2024 alussa.

Yrityksen kallein varustepaketti on 9 995 dollarin kororussarja, joka nostaa ajokorkeutta 2,5 tuumaa, eli 63,5 mm. Tämä sarja lisää kourallisen verran uusia alumiinikomponentteja, sekä paranneltuja holkkeja ja niveliä, joiden avulla Cybertruckin maavara saadaan nostettua 19,5 tuumaan. Saatavilla on myös uudet teräksiset etu- ja takapuskurit, joiden hinta jenkeissä on 2 995 ja 3 995 dollaria. Takapuskuria voidaan täydentää myös vetokoukun kannattimilla, suojaraudoilla, vararengastelineellä ja sen kääntövarrella.

Erityisen innokkaille maastossa möyrijöille olisi tietenkin viisasta valita yrityksen valikoimista myös 2 795 taalan hintaiset raskaan sarjan suojaraudat auton sivuille suojaamaan kiviltä ja kannoilta. 2 295 dollarin hintaan olisi tarjolla myös pohjapanssari, sekä 1 995 dollaria kustantava lujatekoinen karjarauta. Varustetarjonnan kruunaa kevytrakenteinen konepeiton hiilikuitukupu, joka maksaa 1 995 dollaria sisältäen 50-tuuman LED-valopalkin.

Kuva: Unplugged Performance.

Tarjolla on myös lukuisia muita heepeleitä, jos omistaja oikein innostuu virittelemään Teslaansa. Näihin kuuluvat erilaiset vanne- ja rengasmallit, joihin lukeutuu mm. 20-tuuman tarvikevanteet, jotka maksavat vähintään 1 798 dollaria. Muskin avaruusajan ihmelava-autoon voidaan asentaa myös kattoteline, päivitetyt jarrut ja jarrupalat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut jarruletkut, sekä lavakatteen liukuva säilytysjärjestelmä.

Suosittelemme

“Up Invincible -varustepakettikokoelma on suunniteltu tarjoamaan Cybertruckin omistajille mahdollisuus valloittaa vaikeimmat maastot, ryhtyä poikkeuksellisiin seikkailuihin ja parantaa Cybertruckinsa luontaisia ominaisuuksia”, Unplugged Performancen toimitusjohtaja Ben Schaffer hehkuttaa. Eipä jää Teslan omistajien lisävarusteiden hankinta tekemättä ainakaan lennokkaiden myyntipuheiden ja mielikuvien puutteesta.

Kuva: Unplugged Performance.
LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Stellantis palkitsee työntekijöitään viime vuoden myynneistä miltei kahdella miljardilla eurolla

Viime vuoden vahvan myynnin jälkeen Stellantis palkitsee ahkeroijansa tuoreella ja muhkealla potilla, sillä työntekijät saavat yhteensä huikeat 1,9 miljardia euroa.

Nelipaikkaisten avo-Mersujen perinteet jatkuvat – uusi CLE Cabriolet korvaa sekä C- että E-sarjan avomallit

Mercedes esitteli viime kesänä aiemmat C- ja E-luokan coupét korvaavan kaksiovisen CLE Coupén, ja samassa yhteydessä vilautettiin myös avoversion ensimmäiset kuvat. Nyt CLE Cabrioletista julkaistiin kaikki viralliset tiedot sopivasti ennen keväällä tapahtuvaa myynnin aloitusta.

Tästä piti tulla BMW i8:n seuraaja – klassisen M1:n henkeä tavoitellut i16 ei kuitenkaan päässyt tuotantoon

BMW:n M-divisioonan lippulaivana toimiva möhkälemäinen XM-katumaasturi on herättänyt melkoisesti tunteita, joista useimmat eivät ole kovin positiivisia. Tunnemyrskyä ei liennyttäne sekään tieto, että asioiden mentyä toisin baijerilaisten valikoimaan voisi nyt kuulua keskimoottorinen urheiluauto alkuperäisen M1:n hengessä.

Jaguar Land Rover hidastaa sähköautosuunnitelmiaan – hybridit saavat lähivuosina suuremman painoarvon

Moni merkki on ilmoittanut julkisuuteen kunnianhimoisia sähköautotavoitteita, joista kiinni pitäminen voi olla kuitenkin vaikeaa markkinoilla viime aikoina tapahtuneiden muutosten jälkeen. Nyt päivitetyistä suunnitelmistaan kertoi intialaisen Tatan omistama brittiyhtymä Jaguar Land Rover.

Tyyliniekan uusimmat