Unplugged Performance -varustepaketit tuovat karkkipäivät Cybertruckin omistajille

Kolmannen osapuolen autovarusteiden valmistaja hyökkää heti Teslan halutun uutuuden kimppuun tarjoten mitä ihmeellisintä shoppailtavaa.

Kuva: Unplugged Performance.

Välittömästi tuotantokelpoisen Tesla Cybertruckin julkistamisen jälkeen Californiasta käsin toimiva Unplugged Performance julkaisi autoon valikoiman jälkimarkkinatarvikkeita. Yritys mainostaa nettisivuillaan olevansa ”maailman johtava Tesla-ajoneuvojen premium-tason suorituskykypäivitysten valmistaja”.

Unplugged Performance viittaa Cybertruck- lisävarustevalikoimaansa Up Invincible -nimettynä tuotesarjana, jonka väitetään suunnitellun ”tehostamaan Teslan lava-auton ominaisuuksia tehden siitä entistä monipuolisemman”. Jotkin yhtiön tarjoamista varusteista ovat saatavilla jo tämän vuoden lopulla, kun taas osa tulee asiakkaiden saataville vuoden 2024 alussa.

Yrityksen kallein varustepaketti on 9 995 dollarin kororussarja, joka nostaa ajokorkeutta 2,5 tuumaa, eli 63,5 mm. Tämä sarja lisää kourallisen verran uusia alumiinikomponentteja, sekä paranneltuja holkkeja ja niveliä, joiden avulla Cybertruckin maavara saadaan nostettua 19,5 tuumaan. Saatavilla on myös uudet teräksiset etu- ja takapuskurit, joiden hinta jenkeissä on 2 995 ja 3 995 dollaria. Takapuskuria voidaan täydentää myös vetokoukun kannattimilla, suojaraudoilla, vararengastelineellä ja sen kääntövarrella.

Erityisen innokkaille maastossa möyrijöille olisi tietenkin viisasta valita yrityksen valikoimista myös 2 795 taalan hintaiset raskaan sarjan suojaraudat auton sivuille suojaamaan kiviltä ja kannoilta. 2 295 dollarin hintaan olisi tarjolla myös pohjapanssari, sekä 1 995 dollaria kustantava lujatekoinen karjarauta. Varustetarjonnan kruunaa kevytrakenteinen konepeiton hiilikuitukupu, joka maksaa 1 995 dollaria sisältäen 50-tuuman LED-valopalkin.

Kuva: Unplugged Performance.

Tarjolla on myös lukuisia muita heepeleitä, jos omistaja oikein innostuu virittelemään Teslaansa. Näihin kuuluvat erilaiset vanne- ja rengasmallit, joihin lukeutuu mm. 20-tuuman tarvikevanteet, jotka maksavat vähintään 1 798 dollaria. Muskin avaruusajan ihmelava-autoon voidaan asentaa myös kattoteline, päivitetyt jarrut ja jarrupalat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut jarruletkut, sekä lavakatteen liukuva säilytysjärjestelmä.

Suosittelemme

“Up Invincible -varustepakettikokoelma on suunniteltu tarjoamaan Cybertruckin omistajille mahdollisuus valloittaa vaikeimmat maastot, ryhtyä poikkeuksellisiin seikkailuihin ja parantaa Cybertruckinsa luontaisia ominaisuuksia”, Unplugged Performancen toimitusjohtaja Ben Schaffer hehkuttaa. Eipä jää Teslan omistajien lisävarusteiden hankinta tekemättä ainakaan lennokkaiden myyntipuheiden ja mielikuvien puutteesta.

Kuva: Unplugged Performance.
LähdeCarscoops

Lue lisää