Tuleeko uudesta animaatioelokuvasta tuttu Kupla-Volkkari takaisin tuotantoon?

Pariisissa bongattu Volkswagenin Kuplan prototyyppi herättää kysymyksen, onko automalli tekemässä paluuta.

Internetin ihmemaassa leviää parhaillaan videoklippi, jossa päivää paistattelee ”Miraculous: Ladybug ja Cat Noir” -animaatioelokuvaa varten luotu sähköinen VW Beetle -konsepti. Kyseessä ei ole vain digitaalinen luomus, sillä täysikokoinen prototyyppi havaittiin Pariisissa animaatioelokuvan julkistuspäivänä. Kupla-konseptin esiintymisen voi bongata ranskalaisen Paris Videostars -nimisen YouTube-kanavan videosta, joka löytyy myös jutun lopusta.

Sähköauto oli pysäköity näkyvästi kadun viereen paikalle, joka isännöi Miraculous-elokuvaan liittyvää tapahtumaa. Konseptiauton tosielämän versio näyttää aivan kuin elokuvajulisteesta repäistyltä 3D-mallilta, johon on sisällytetty leppäkertusta tutut piirteet, liioitellut mittasuhteet ja yleinen sarjakuvamainen tyyli. Myös auton takaosa oli esillä ensimmäistä kertaa, ja se näyttää hyvin samanlaiselta kuin tuotantomallit vuosilta 1997 ja 2011 pyöreiden takavalojen ja integroidun ”ankkapyrstöspoilerin” ansiosta.

Auton suuret lasiovet ovat harmaita, ja ajovalot näyttävät toimimattomilta, mitkä seikat viittaisivat kyseessä olevan todennäköisesti pelkän lavastemallin ilman sisätiloja tai toimivia mekaanisia osia. Videolla näkyy myös oikean etupyörän alla kiila, joka varmistaa konseptin pysymisen paikoillaan. Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun animaatioelokuvan päähenkilöiden rinnalta tuttua realistisen kokoista rekvisiittaa esitellään yleisölle tosielämässä, mutta Kuplakuorilon läsnäolo Pariisissa herättää kysymyksiä.

Ajoneuvon kokoluokka näyttäisi olevan miltei samanlainen kuin edellisen oikean tuotanto-Beetlen, jonka valmistus lopetettiin vasta hiljattain vuonna 2019. ID. Buzz -mallin esittelyn jäljiltä VW:n entinen toimitusjohtaja Herbert Diess väläytteli jo viime vuonna, että “myös monet muut tunnepitoiset Volkswagenin automallit ovat mahdollisia mukautuvan MEB-alustamme ansiosta”. Hänen kommenttinsa ruokkivat suoraan huhuja mahdollisesta “ID. Bug”-mallista, joka voisi jakaa vain sähköautoille tarkoitetun alustan muiden ID-tuotantomallien kanssa.

Vain aika näyttää, suunnitteleeko Volkswagen todellakin Kuplan palauttamista tuotantoon, vai onko tämä jälleen vain yksi fiktiivinen elokuva-auto, jonka tavoitteena on mainostaa autonvalmistajan sähköautoja nuoremmalle väestöryhmälle. Uusin tulkinta Beetlestä nähdään nimittäin “Miraculous: Ladybug & Cat Noir” -elokuvassa yhdessä aikaisempien VW-mallien, kuten ID. Crozz, ID. Buzz ja ID. Vizzion kanssa. Elokuvassa Kupla-Volkkaria ohjastaa tarinan päähenkilö, pariisilainen teinisupersankari Ladybug, joka työskentelee yhdessä apurinsa Cat Noirin kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat