Testissä taskuun mahtuva eSend -kuljetuspalvelu

eSend on Suomessa kehitetty uusi palveluinnovaatio, joka helpottaa kuluttajien ja yritysten arkea. Se on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä.

Olimme mukana testaamassa palvelun toimintaa tamperelaisessa Deltabit Oy:ssä, jossa tilattiin tärkeälle paketille kuljetuspalvelu ovelta ovelle. Samalla tapahtumasta syntyi myös palvelun markkinointivideo, joka on nähtävissä artikkelin lopussa.

Kuljetuksen tilaaminen lähtee liikkeelle siitä, että sovellukseen syötetään lähetys- ja toimitusosoite, sekä lähetyksen paino, mitat ja muut tiedot. Sovellukseen voi myös rekisteröityä, jolloin sovellus muistaa perustiedot, mikä nopeuttaa jatkossa lähetysten tilaamista.


Kun perustiedot on syötetty, sovellus näyttää saatavilla olevat kuljetuspalveluvaihtoehdot ja sekä nopeimman että halvimman palveluvaihtoehdon. Sovelluksessa näkyvät ajat ovat arvioita, joten tarkka noutoaika selviää, kun kuljetusliike on vastaanottanut tilauksen.

Testilähetyksen yhteydessä ensimmäinen kuljetus oli saatavilla jo puolen tunnin sisään ja paketti lähtikin arvioidun ajan puitteissa matkaan. Paketti ilmestyi määränpäähän hyvissä ajoi ja lopputulemana oli, että palvelu toimii hienosti!

– Palvelu toimi todella hyvin ja paketti vaihtoi osoitetta todella nopeasti. Palvelun tilaaminen oli helppoa ja ongelmatonta. Näemme palvelun loistavana eritoten kiireellisten pakettien lähettämisessä, kertoo Deltabit Oy:n Teknologiajohtaja Jukka Mykkänen.

Tapahtumaa seuraamassa ollut eSendin Myyntijohtaja Tero Majuri kertoi, että eSend on laajentunut vauhdilla ympäri Suomea ja palvelussa on mukana jo yli 80 kuljetusalan yritystä. Sekä asiakkaat että kuljetusyritykset ovat ottaneet eSend -palvelun positiivisesti vastaan.

kimmo-ja-tero
Kimmo Riihimäki ja Tero Majuri tutustumassa eSendin ominaisuuksiin.

eSendin taustajoukoissa on myös mukana talouslehtien palstoilta tuttu “Duunarimiljonääri” Kimmo Riihimäki, joka on sijoittanut eSendiin ja uskoo vahvasti palvelun kasvuun lähitulevaisuudessa.

eSend hyödyntää kuljetusyritysten vapaata kapasiteettia

Mobiilisovellus yhdistää uudella tavalla lähettäjän ja kuljetusyrityksen hyödyntämällä tietoa kuljetusautojen sijainnista ja vapaasta kapasiteetista, joka muuten jäisi käyttämättä. Tämä mahdollistaa tehokkaan kuljetusverkoston, jota ei ole aiemmin pystytty hyödyntämään. eSend on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää vajaiden kuljetusten aiheuttamaa ympäristön kuormitusta.

eSend Finland Oy on 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka pääpaikka on Oulussa. Yritys on keskittynyt merkittävää käyttäjävolyymia omaavien sovellusten innovointiin ja kehittämiseen. Yhtenä keskeisenä fokusalueena tulevat olemaan sovellukset, joiden avulla voidaan helpottaa yritys- tai kuluttaja-asiakkaan arkea.

Lataa eSend-mobiilisovellus tästä: iPhone, Android. Sovelluskaupasta löytyy myös tavarankuljettajille tehty sovellusversio.

 

Videot

Uusimmat

Retrotyyliä uuteen Porscheen – tässä 911 Targassa on jopa vakosamettiset penkit

Porsche on esitellyt viime vuosina monia erikoismalleja, joiden inspiraatio on haettu menneiltä vuosikymmeniltä. Nyt tähän joukkoon liittyy upouuden 911...

Automaailman ikonin ensimmäinen EV malli markkinoille aikaisintaan 2025

Ferrarin tehdessä julkistuksia automaailmassa katseet ovat siirtyneet melko nopeasti merkin edesottamusten suuntaan. Nyt Ferrari, tuo automaailman yksi ikonisimmista merkeistä...

Yllytyshullut sähköautoilijat Lapissa

”Sähköautolla ei pääse Lappiin” on lause, joka saa sähköautoilijan miettimään että joko taas. Todellisuudessa harva ajaa Lappiin edes joka...

Tässä naamassa riittää sulattelemista – uuden BMW 4-sarjan ensimmäiset kuvat vuosivat julkisuuteen

BMW:n klassinen munuaismaski on muuttunut viime vuosina yhä suuremmaksi erityisesti isojen mallien, kuten 7-sarjan ja X7:n keulalla. Ne eivät...

Citroën aikoo haastaa jälleen Audin ja BMW:n – uusi iso kissa on tulossa ensi vuonna

Citroënilla on upea historia taikamaton lailla leijuvien isojen mallien suhteen. Niiden sarja alkoi vuonna 1955 esitellystä DS:stä ja päättyi...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...