Testissä taskuun mahtuva eSend -kuljetuspalvelu

eSend on Suomessa kehitetty uusi palveluinnovaatio, joka helpottaa kuluttajien ja yritysten arkea. Se on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä.

Olimme mukana testaamassa palvelun toimintaa tamperelaisessa Deltabit Oy:ssä, jossa tilattiin tärkeälle paketille kuljetuspalvelu ovelta ovelle. Samalla tapahtumasta syntyi myös palvelun markkinointivideo, joka on nähtävissä artikkelin lopussa.

Kuljetuksen tilaaminen lähtee liikkeelle siitä, että sovellukseen syötetään lähetys- ja toimitusosoite, sekä lähetyksen paino, mitat ja muut tiedot. Sovellukseen voi myös rekisteröityä, jolloin sovellus muistaa perustiedot, mikä nopeuttaa jatkossa lähetysten tilaamista.

Kun perustiedot on syötetty, sovellus näyttää saatavilla olevat kuljetuspalveluvaihtoehdot ja sekä nopeimman että halvimman palveluvaihtoehdon. Sovelluksessa näkyvät ajat ovat arvioita, joten tarkka noutoaika selviää, kun kuljetusliike on vastaanottanut tilauksen.

Testilähetyksen yhteydessä ensimmäinen kuljetus oli saatavilla jo puolen tunnin sisään ja paketti lähtikin arvioidun ajan puitteissa matkaan. Paketti ilmestyi määränpäähän hyvissä ajoi ja lopputulemana oli, että palvelu toimii hienosti!

– Palvelu toimi todella hyvin ja paketti vaihtoi osoitetta todella nopeasti. Palvelun tilaaminen oli helppoa ja ongelmatonta. Näemme palvelun loistavana eritoten kiireellisten pakettien lähettämisessä, kertoo Deltabit Oy:n Teknologiajohtaja Jukka Mykkänen.

Suosittelemme

Tapahtumaa seuraamassa ollut eSendin Myyntijohtaja Tero Majuri kertoi, että eSend on laajentunut vauhdilla ympäri Suomea ja palvelussa on mukana jo yli 80 kuljetusalan yritystä. Sekä asiakkaat että kuljetusyritykset ovat ottaneet eSend -palvelun positiivisesti vastaan.

kimmo-ja-tero
Kimmo Riihimäki ja Tero Majuri tutustumassa eSendin ominaisuuksiin.

eSendin taustajoukoissa on myös mukana talouslehtien palstoilta tuttu “Duunarimiljonääri” Kimmo Riihimäki, joka on sijoittanut eSendiin ja uskoo vahvasti palvelun kasvuun lähitulevaisuudessa.

eSend hyödyntää kuljetusyritysten vapaata kapasiteettia

Mobiilisovellus yhdistää uudella tavalla lähettäjän ja kuljetusyrityksen hyödyntämällä tietoa kuljetusautojen sijainnista ja vapaasta kapasiteetista, joka muuten jäisi käyttämättä. Tämä mahdollistaa tehokkaan kuljetusverkoston, jota ei ole aiemmin pystytty hyödyntämään. eSend on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää vajaiden kuljetusten aiheuttamaa ympäristön kuormitusta.

eSend Finland Oy on 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka pääpaikka on Oulussa. Yritys on keskittynyt merkittävää käyttäjävolyymia omaavien sovellusten innovointiin ja kehittämiseen. Yhtenä keskeisenä fokusalueena tulevat olemaan sovellukset, joiden avulla voidaan helpottaa yritys- tai kuluttaja-asiakkaan arkea.

Lataa eSend-mobiilisovellus tästä: iPhone, Android. Sovelluskaupasta löytyy myös tavarankuljettajille tehty sovellusversio.

 

Aihepiirin uusimmat

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Turkin presidentti haluaisi Elon Muskin rakentavan Teslan tehtaan maahansa

Turkki haluaa olla Teslan seuraavan sähköajoneuvotehtaan loppusijoituspaikka, vaikka maa on jo ehtinyt luomaan oman sähköautobrändin.

ELegend EL1 driftaa kuin 1980-luvun B-ryhmän rallitykki – lähes 900 000 euron sähköauton esikuvana palvelee Audin pätkä-Quattro

Pari vuotta sitten julkisuuteen putkahteli luonnoskuvia ELegend EL1 -nimisestä sähköautosta, jonka oli tarkoitus toimia 1980-luvun Audi Sport Quattron modernina tulkintana. Monista vastaavista projekteista ei ole kuultu ensimmäisen lehdistötiedotteen jälkeen enää mitään, mutta ELegendin kohdalla asia on onneksi toisin.

Volkswagen esitteli yli 550-heppaisen sähkösedanin – ID.X Performance uhkaa kuitenkin jäädä pelkäksi tutkielmaksi

GTI-fanit häädettiin Itävallan Wörtherseen rannalta kestävän kehityksen nimissä, mutta Volkswagenin ID-sähkömallien omistajat saavat sentään kokoontua paikallisesti päästöttömästi Sveitsin Locarnossa. Tapaamisen kohokohta valmistajan puolelta oli varsin yllätyksellinen konseptiauto.

Tyyliniekan uusimmat