Tesla tuo markkinoille Cybertruckin inspiroiman kannettavan sähköauton laturin

Uusi Cybervault on kannettava seinälaturi, jonka hinta Kiinassa on reilut 700 euroa.

Kuva: Tesla.

Tesla, jos mikä, osaa markkinoinnin ja mediapelin autojen valmistuksensa ohessa. Nyt sähköautonvalmistaja on lanseerannut Cybertruck-tyylisen uuden laturin jättimäisille Kiinan markkinoille. Cybervault painaa 13 kg, ja sitä voidaan käyttää joko kotilaturina, tai sähköautosi lataamiseen matkoilla.

Vaikka lisävarusteena myytävän tuotteen suunnittelu on saanut inspiraationsa Cybertruckista, muotoilu ei ole pelkästään esteettistä. Autonvalmistajan julkistamalla videolla laturi esitellään vettä, likaa, vasaraa ja jopa paria teräskuulaa kestävänä. Jälkimmäisillä moukarointi saattaa tosin olla kieli poskessa tehty viittaus ammoisen Cybertruck-näyttelyauton ikkunat särkeneisiin teräskuuliin.

Kuva: Tesla.

Cybervault-laturi sisältää yksivaiheisen 220 voltin latauslaitteen, joka on yhteensopiva kaikkien Teslan ajoneuvojen kanssa. Kotona se voi tuottaa 32 ampeeria ja seitsemän kilowattia lataustehoa, ja siinä on kuusi metriä pitkä virtakaapeli. Verkkosivustollaan Tesla mainostaa, että Cybervault pystyy lataamaan ajoneuvoa yön yli niin, että omistajat voivat ajoittaa, milloin he haluavat latausistunnon alkavan. Latauksen pystyy määrittelemään myös lähtöajankohdan mukaan, jotta heidän ajoneuvonsa varmasti latautuu täyteen saakka.

Kotona käytettävän laturin lisäksi ostajat voivat ostaa myös erityisen kahdeksan ampeerin sovittimen, ja ottaa sen mukaan seuraavalle ajomatkalle kannettavana virtapankkina. Ilman asennusmaksuja Cybervault maksaa 5 500 yuania, mikä tekee noin 715 euroa nykyisillä valuuttakursseilla. Toistaiseksi on vielä epäselvää, tarjotaanko tuotetta muilla markkina-alueilla.

Aivan kuten Teslan viimeisin Cybertruckiin liittyvä oheistuote, yhtiö julkisti myös GigaBier-nimisen rajoitetun erän Pilsner-tyylisen oluen, jota myydään puolestaan Euroopassa. Tämä ohrapirtelö on pakattu koristeelliseen pakkaukseen, jonka suunnittelu on saanut inspiraationsa, yllätys, yllätys: Cybertruckista. Näillä oheiskeksinnöillä autonvalmistaja voi kätevästi tehdä rahaa, ja luoda ostohysteriaa automallistaan, jota ei ole vielä edes ostettavissa.

LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat