Tämä työkalu laajentaa autokaupan todellisuuden

Auton värin ja lisävarusteiden valinta voi aiheuttaa joskus päänvaivaa ja asiakkaan voi olla vaikea hahmottaa miltä auto näyttäisi todellisuudessä lempivärillä ja -vanteilla varustettuna.

Ferrari on lanseerannut autokauppiailleen työkalun, joka perustuu laajennettuun todellisuuteen, eli tietokoneavusteiseen todellisuuden täydentämiseen. Työkaluna on kehittyneellä ohjelmistolla varustettu tabletti, jonka läpi asiakas voi katsoa edessään olevaa oikeaa autoa ja muuttaa muun muassa väriä sekä varusteita lennossa.

Laite tarjoaa myös tietoa ja reaaliaikaista kuvaa auton tekniikan toiminnasta, esimerksi miten aerodynamiikka tai auton voimansiirto toimii. Ohjelmisto tunnistaa kolmiulotteisen kappaleen, eli auton ja mukauttaa sen asiakkaan toiveiden mukaiseksi silmän räpäyksessä. Asiakas voi tämän jälkeen vaikka kierrellä ympäri autoa ja katsoa miltä se näyttää eri kulmista, eri värisenä.

Ohjelmiston on kehittänyt yhteistyössä Ferrarin kanssa ZSpace niminen yritys ja se on ensimmäinen autokaupassa käyttöönotettu laajennetun todellisuuden sovellus.

https://youtu.be/DT5Wd8mvAgE

 

Aihepiirin uusimmat

Aitoja muskelijenkkejä tulee vielä kerran Eurooppaan – Dodge laivaa Atlantin tälle puolelle 55 Swinger-Challengeria ja -Chargeria

Dodgenkin tulevaisuus on sähköinen, mutta sitä odotellessa muskeliautoistaan tunnettu merkki on lanseerannut markkinoille koko liudan ”Last Call” -erikoisversioita viimeisistä V8-malleistaan. Niitä saadaan myös Eurooppaan pienenpienen erän verran.

Mersun sähköautot saavat “johtotähdet” myös päiväajovaloihin – mallina toimii äskettäin esitelty CLA-konsepti

Mercedes-Benzin EQ-brändättyjen sähköautojen muotoilu ei ole ollut kovin mieleenpainuvaa, koska hieman mitäänsanomattomilla pehmeänpyöreillä linjoilla on pyritty ennen kaikkea pieneen ilmanvastukseen. Jatkossa tiedossa on kuitenkin omaleimaisempaa designia.

Yhden perheen omistama huippuhieno 1967 Pontiac GTO on muskeliautojen aatelia

Jotkut voisivat kutsua tätä autoa jo ylientisöidyksi, mutta voiko 57-vuotiaalle perhekalleudelle antaa liikaa hellyyttä?

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Tyyliniekan uusimmat