Tältä näyttää uusi Toyota Hilux 2016 – kuvat vuotivat nettiin ennen julkistusta

Kiitos aktiivisten thaimaalaisten autojenystävien, uuden Toyota Hilux -avolavan kuvat vuotivat nettiin ennen virallista julkistamispäivää.

Vuoden 2016 Hilux julkistetaan yleisölle 21. toukokuuta, mutta tässä uunituoreet Thaimaassa napsitut kuvat, joissa auto näkyy ulkoa ja sisältä koko komeudessaan. Kerromme uudesta Hiluxista tarkemmin virallisen julkistuksen jälkeen. Upea laite, sanoisi Markku Alén!

hilux-2016-02 hilux-2016-03 hilux-2016-04 hilux-2016-05 hilux-2016-06 hilux-2016-07

Kuvat: HiluxRevoThailand.com

Aihepiirin uusimmat

Aitoja muskelijenkkejä tulee vielä kerran Eurooppaan – Dodge laivaa Atlantin tälle puolelle 55 Swinger-Challengeria ja -Chargeria

Dodgenkin tulevaisuus on sähköinen, mutta sitä odotellessa muskeliautoistaan tunnettu merkki on lanseerannut markkinoille koko liudan ”Last Call” -erikoisversioita viimeisistä V8-malleistaan. Niitä saadaan myös Eurooppaan pienenpienen erän verran.

Mersun sähköautot saavat “johtotähdet” myös päiväajovaloihin – mallina toimii äskettäin esitelty CLA-konsepti

Mercedes-Benzin EQ-brändättyjen sähköautojen muotoilu ei ole ollut kovin mieleenpainuvaa, koska hieman mitäänsanomattomilla pehmeänpyöreillä linjoilla on pyritty ennen kaikkea pieneen ilmanvastukseen. Jatkossa tiedossa on kuitenkin omaleimaisempaa designia.

Yhden perheen omistama huippuhieno 1967 Pontiac GTO on muskeliautojen aatelia

Jotkut voisivat kutsua tätä autoa jo ylientisöidyksi, mutta voiko 57-vuotiaalle perhekalleudelle antaa liikaa hellyyttä?

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Tyyliniekan uusimmat