Miksi tämä rekisterinumero kiellettiin?

Texasin autorekisterikeskukselta meni yli kolme vuotta tajuta tämän Houstonilaisen Lamborghinin rekisterikilpeen sisältyvä piilotettu viesti. Viranomaiset antoivat auton omistajalle kolmekymmentä päivää aikaa keksiä uusi rekisterinumero.

No, mitä ihmeellistä rekisterinumerossa “370H55V” sitten on? Suomalaisittain ei mitään, mutta ylösalaisin käännetty kuva paljastaa mitä mieltä Lambon omistaja on muista tienkäyttäjistä tai sitten itsestään. Kilven teksti on tulkittavissa sanaksi “ASSHOLE”.

Rekisterinumeron salat olivat paljastuneet rekisterikeskukselle, kun vastaavan tyyppistä kilpeä oli haettu, mutta se oli hylätty jonkun tarkkanäköisen virkailijan toimesta.

lambo2

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat