MeisterSingerin kelloja saa Suomesta

Saksalainen yksiviisarisiin kelloihin erikoistunut MeisterSinger on saanut ensimmäisen jälleenmyyjänsä Suomessa, kun Suomen Kultakello on ottanut merkin edustukseensa Aleksanterinkadun myymäläänsä.

MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert on tehnyt Suomen markkinan kanssa pitkäjänteistä työtä osallistuen mm. Aika tyylikäs tapahtumiin, sekä tänä vuonna The Watch Show Finlandiin, joka toi vihdoin ja viimein tulosta.

MeisterSinger - Baselworld 2018 - Sylvain Hubert
MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert.

MeisterSinger esitteli maaliskuussa Baselworldin kellomessuilla vahvan kattauksen uutuuksia, mm. Black Linen, jonka design toi kellomerkille kaivattua räväkkyyttä ja nuorekkuutta. Toinen käsinkosketeltava parannus ovat selkeästi laadukkaammat nahkarannekkeet, jotka nostavat kellojen laatuvaikutelmaa.

MeisterSinger Black Line AM1002BL

Helsinki-kelloa on vielä saatavilla

Uutisoimme aiemmin MeisterSingerin City Line -sarjaan kuuluvasta Helsinki-kellosta, jota tehdään viiden kellon rajoitettu erä. Näistä kelloista kolme on jo myyty, joten jäljellä on vielä kaksi kelloa (3/5 ja 4/5). Oman Helsinki-kellon voi siis vielä tilata Kultakellon myymälästä. Kellot toimitetaan asiakkaille syyskuussa.

Lue lisää