MeisterSingerin kelloja saa Suomesta

Saksalainen yksiviisarisiin kelloihin erikoistunut MeisterSinger on saanut ensimmäisen jälleenmyyjänsä Suomessa, kun Suomen Kultakello on ottanut merkin edustukseensa Aleksanterinkadun myymäläänsä.

MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert on tehnyt Suomen markkinan kanssa pitkäjänteistä työtä osallistuen mm. Aika tyylikäs tapahtumiin, sekä tänä vuonna The Watch Show Finlandiin, joka toi vihdoin ja viimein tulosta.

MeisterSinger - Baselworld 2018 - Sylvain Hubert
MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert.

MeisterSinger esitteli maaliskuussa Baselworldin kellomessuilla vahvan kattauksen uutuuksia, mm. Black Linen, jonka design toi kellomerkille kaivattua räväkkyyttä ja nuorekkuutta. Toinen käsinkosketeltava parannus ovat selkeästi laadukkaammat nahkarannekkeet, jotka nostavat kellojen laatuvaikutelmaa.

MeisterSinger Black Line AM1002BL

Helsinki-kelloa on vielä saatavilla

Uutisoimme aiemmin MeisterSingerin City Line -sarjaan kuuluvasta Helsinki-kellosta, jota tehdään viiden kellon rajoitettu erä. Näistä kelloista kolme on jo myyty, joten jäljellä on vielä kaksi kelloa (3/5 ja 4/5). Oman Helsinki-kellon voi siis vielä tilata Kultakellon myymälästä. Kellot toimitetaan asiakkaille syyskuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat