Lamborghini ja BMW kiihdytyskilpailussa yleisellä tiellä – huippunopeus jopa 340 km/h

Videolla nähdään hurja kiihdytyskilpailu, jossa viritetty BMW M3 kisaa viritettyä Lamborghini Gallardoa vastaan yleisellä tiellä. Lamborghinin nopeus on mittarin mukaan jopa käsittämättömät 340 km/h.

Kyseessä ei missään tapauksessa ole tavanomaiset BMW ja Lamborghini -autot, sillä kummankaan huippunopeus ei yllä videolla nähtävään vauhtiin asti. Vuosina 2003-2014 valmistetut Lamborghini Gallardon huippunopeus on mallin mukaan 307–315 km/h ja BMW M3 huippunopeus on rajoitettu 250 km/h.

Lamborghinin virityspaketista ei ole mainintaa, mutta E92-korisessa BMW M3:ssa on videon kuvauksen mukaan ESS Supercharged Stage 2 VT2-625 -virityspaketti, joka sisältää remmiahtimen. ESS:n paketti nostaa M3:n nelilitraisen V8-moottorin tehon 420 hevosvoimasta 625 hevosvoimaan.

Tapahtumapaikan sijainti ei ole tiedossa, mutta rekisterikilvistä päätellen, kaahailu tapahtui naapurimaassamme Venäjällä.

Aihepiirin uusimmat

Aitoja muskelijenkkejä tulee vielä kerran Eurooppaan – Dodge laivaa Atlantin tälle puolelle 55 Swinger-Challengeria ja -Chargeria

Dodgenkin tulevaisuus on sähköinen, mutta sitä odotellessa muskeliautoistaan tunnettu merkki on lanseerannut markkinoille koko liudan ”Last Call” -erikoisversioita viimeisistä V8-malleistaan. Niitä saadaan myös Eurooppaan pienenpienen erän verran.

Mersun sähköautot saavat “johtotähdet” myös päiväajovaloihin – mallina toimii äskettäin esitelty CLA-konsepti

Mercedes-Benzin EQ-brändättyjen sähköautojen muotoilu ei ole ollut kovin mieleenpainuvaa, koska hieman mitäänsanomattomilla pehmeänpyöreillä linjoilla on pyritty ennen kaikkea pieneen ilmanvastukseen. Jatkossa tiedossa on kuitenkin omaleimaisempaa designia.

Yhden perheen omistama huippuhieno 1967 Pontiac GTO on muskeliautojen aatelia

Jotkut voisivat kutsua tätä autoa jo ylientisöidyksi, mutta voiko 57-vuotiaalle perhekalleudelle antaa liikaa hellyyttä?

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Tyyliniekan uusimmat