Lamborghini esitteli uniikin Revuelton merkin omassa kokoontumisessa – auton päätymisestä myyntiin asti ei ole vielä varmuutta

Lamborghinin superautovalikoiman keihäänkärkenä palveleva Revuelto ei ole mikään jokapojan auto, mutta siitäkin saa tehtyä entistä yksilöllisemmän italialaismerkin Ad Personam -ohjelman kautta. Tämän ohjelman avulla räätälöity yksilö tuotiin nyt julkisuuteen merkin kotikonnuilla järjestetyssä Lambo-tapahtumassa.

Kyseinen Lamborghini Arena -tapahtuma pidettiin Imolan radalla viime viikonloppuna, ja paikalle oli kerääntynyt melkoinen määrä superautomerkin eri malleja. Paikalla nähtiin yli 500 Lamborghinia, joista monet pääsivät myös radalle omistajiensa käskyttäminä. Uusien autojen osalta tapahtuman yhtenä kohokohtana toimi tehtaan räätälöintiosaston käsialaa oleva Revuelto, jonka pintaa koristaa Grigio Hati -niminen harmaan sävy.

Lamborghini Revuelto
Kuva: Lamborghini

Kovasti Audin Nardo Greytä muistuttava väri saa kontrastia monista räikeän vihreän, eli Verde Scandalin värisistä tehosteista. Niitä on siroteltu etupuskuriin, sivuhelmoihin, takadiffuusoriin, peilinkoteloihin ja kattoon. Lisäksi jarrusatulat ovat vihreät, mutta niiden sävy on pykälää vaaleampi Verde Chiaro. Tässä Revueltossa on käytetty myös mustia tehosteita, kuten nokkapellin yli kulkevia tuplaraitoja.

Lamborghini Revuelto
Kuva: Lamborghini

Ne sopivat hyvin yhteen monien hiilikuituosien kanssa. Niiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi katto, peräpään ”konepelti” sekä takapuskurin alta työntyvä massiivinen diffuusori. Edessä 21- ja takana 22-tuumaiset vanteetkin ovat kiiltävän mustat. Mustan ja vihreän yhdistelmä saa jatkoa myös sisustan puolella. Sporttipenkit ovat mustat Nero Ade -sävyn mukaisesti, kun taas tikkaukset ovat Verde Scandal -vihreät ulkokuoren tehosteiden tavoin. Istuinten takaiseen paloseinään on puolestaan brodeerattu Imolan radan profiili ja auton esittelytapahtumasta muistuttava Lamborghini Arena 2024 -teksti.

Yksityiskohta Lamborghini Revuelton sisustasta
Kuva: Lamborghini

Kojelaudastakin löytyy hiilikuituisia laattoja, joita koristavat sama teksti sekä Ad Personam -yksilöintiohjelman logo. Tekniikan osalta yksilöintiä ei ole harrastettu eikä parannuksiin olisi ainakaan voimavarojen puolesta ollut välitöntä tarvettakaan. Revuelton 6,5-litrainen vapaasti hengittävä V12 tuottaa nimittäin yhdessä kolmen sähkömoottorin kanssa yli 1000 hevosvoiman kokonaistehon.

Potentiaaliset asiakkaat voivat kysellä Lamborghinilta vastaavia värejä ja tehosteita myös tilaamiinsa asiakasautoihin. Sitä ei ole kuitenkaan vielä kerrottu, päätyykö myös Imolan esittely-yksilö myyntiin.

Lamborghini Revuelton sisustaa
Kuva: Lamborghini
Lamborghini Revuelto
Kuva: Lamborghini
LähdeCarscoops

Lue lisää