Bemarimiehen unelma: Laguna Seca Blue BMW E46 M3

Nyt kun uusien Bemareiden ulkonäkö jakaa vahvasti mielipiteitä, ja joidenkin mielestä muotoilussa mennään väärään suuntaan, niin vanhemmat mallit näyttävät entistä paremmilta.

Kuva: Bring a Trailer (luvalla)

E46-sukupolven BMW M3 on aidosti suorituskykyinen auto, ja kirjoitushetkellä sellainen olisi huutokaupan Bring a Trailer -palvelun kautta. Myynti-ilmoituksen yksilö edustaa kuntonsa puolesta varmasti mallistonsa parhaimmistoa. Kuvien yksilö on myynnissä New Yorkissa, ja sen mukana seuraa kattava huoltohistoria, ja mikä parasta, tätä autoa ei ole koskaan kolaroitu. Sillä on ajettu vain 15 000 mailia (noin 24 000 km) tehtaalta lähtemisen jälkeen, ja huomio kiinnittyy upeaan Laguna Seca Blue -värisävyä kantavaan ulkopintaan.

Auton ajatonta ulkonäköä lisäävät 19-tuuman Ämmän ristipuolaiset 163M-vanteet, jotka on kääräisty Continental Extreme Contact Sport -renkaisiin, joiden mitat ovat 245/35 edessä, ja 275/30 takana. Ilmoituksesta paljastuu, että autoon on asennettu LED-sumuvalot, ja vaikka ulkopuoli näyttää muutoin turmeltumattomalta, niin takalasin kalvo on alkanut osittain irrota.

Kuva: Bring a Trailer

BMW:n ohjaamokaan ei tuota pettymystä. Sähkösäätöisiä urheiluistuimia koristaa harmaa Nappa-nahka. Harmaat somisteet ulottuvat kojelaudan alaosaan, voimansiirtotunneliin, takaistuimiin, ovipaneeleihin ja lattiamattoihin, mitkä tuovat hillittyä kontrastia. Penkkien nahka näyttää myös pitäneen vuosien saatossa hyvin kuntonsa.

Rakastetuin asia tässä autossa on tietenkin sen konepellin alta löytyvä 3.2-litran S54-mallin rivikuutosmoottori. Tästä moottorista sai uutena irti 333 heppaa ja 355 Newtonmetrin vääntömomentin. Myyjä huomauttaa lisäksi, että mm. polttoainepumppu ja sytytystulpat on vaihdettu syyskuussa 2018, joten edessä pitäisi olla nautinnollisia kilometrejä tämän osalta.

Tietojen mukaan tämä samainen auto olisi myyty Bring a Trailer -sivujen kautta viimeksi vuonna 2019, jolloin autosta maksettiin 35 250 taalaa. Tuolloin autolla oli ajettu noin 20 000 kilometriä. Kirjoitushetkellä autosta on huudettu jo 43 000 dollaria, joten kolmen vuoden aikana auto on lisääntyneestä ajomäärästä huolimatta vain noussut jo huimasti!

Kuva: Bring a Trailer
Kuva: Bring a Trailer
LähdeCarscoops

Lue lisää