Quantcast

Klassisiin Morgan Plus -malleihin saa nyt Sennheiser-äänijärjestelmän

Brittiläisen Morgan Plus Fourin ja Plus Sixin Sennheiser audiojärjestelmässä on peräti kahdeksan kaiutinta ja erillinen vahvistin.

Kuva: Morgan.

Vahvasti perinteitä kunnioittavat uudet Morgan Plus Four ja Plus Six -mallit on kumpainenkin varustettu Sennheiser-audiojärjestelmillä näiden kahden yrityksen solmiman uuden kumppanuuden ansiosta. Molempiin Morgan-malleihin integroitu järjestelmä koostuu neljästä tavanomaisesta kaiuttimesta ovissa ja takapaneelissa, jonka lisäksi löytyy vielä neljä piilotettua kaiutinta, joista kolme on kojelaudan takana, ja yksi lattiantasolla basson toistoa varten. Kaiuttimet saavat virtansa vahvistimesta, jota ohjataan Sennheiserin äänenkäsittelyohjelmistolla.

Suunnitellessaan kaiutinritilöitä Sennheiserin tiimi otti inspiraationsa Plus Four ja Plus Six -mallien konepellin ikonisesta Morgan-säleiköstä. Kaiutinsäleiköt on myös viimeistelty kiillotetulla satiinilla, ja ne on sovitettu hienosti yhteen ohjaamon klassisten koristeiden kanssa.

– Uusi Morgan Plus -mallisto juhlistaa individualistisen ajamisen ja eettisen suunnittelun ydintä. Siinä yhdistyvät ajaton muotoilu ja ammattitaito sopivasti moderniin teknologiaan”, Morgan Motor Companyn toimitusjohtaja Massimo Fumarola kuvailee. “Sennheiserin asiantuntijatiimin ansiosta vallankumouksellisen uuden äänen käyttäminen täyttää lupauksemme kehittää tuotteitamme jatkuvasti tuomalla mukaan viimeisintä teknologiaa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Sennheiserin kanssa, ja odotamme myös kumppanuuden jatkamista.

Suosittelemme

Sennheiserin mukaan sen audiojärjestelmä luo illuusion aidosta esiintymislavasta matkustajien edessä. “Ainutlaatuinen teknologiamme, sekä tiimimme taito ja asiantuntemus yhdessä uskomattoman Morganin tiimin kanssa ovat mahdollistaneet sen, että nyt avoimessa urheiluautossakin on äänijärjestelmä, joka toimii kaikilla tasoilla”, hehkuttaa yhteistyötä myös Sennheiserin toimitusjohtaja Dr. Andreas Sennheiser.

Kuva: Morgan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.