Klassisiin Morgan Plus -malleihin saa nyt Sennheiser-äänijärjestelmän

Brittiläisen Morgan Plus Fourin ja Plus Sixin Sennheiser audiojärjestelmässä on peräti kahdeksan kaiutinta ja erillinen vahvistin.

Kuva: Morgan.

Vahvasti perinteitä kunnioittavat uudet Morgan Plus Four ja Plus Six -mallit on kumpainenkin varustettu Sennheiser-audiojärjestelmillä näiden kahden yrityksen solmiman uuden kumppanuuden ansiosta. Molempiin Morgan-malleihin integroitu järjestelmä koostuu neljästä tavanomaisesta kaiuttimesta ovissa ja takapaneelissa, jonka lisäksi löytyy vielä neljä piilotettua kaiutinta, joista kolme on kojelaudan takana, ja yksi lattiantasolla basson toistoa varten. Kaiuttimet saavat virtansa vahvistimesta, jota ohjataan Sennheiserin äänenkäsittelyohjelmistolla.

Suunnitellessaan kaiutinritilöitä Sennheiserin tiimi otti inspiraationsa Plus Four ja Plus Six -mallien konepellin ikonisesta Morgan-säleiköstä. Kaiutinsäleiköt on myös viimeistelty kiillotetulla satiinilla, ja ne on sovitettu hienosti yhteen ohjaamon klassisten koristeiden kanssa.

– Uusi Morgan Plus -mallisto juhlistaa individualistisen ajamisen ja eettisen suunnittelun ydintä. Siinä yhdistyvät ajaton muotoilu ja ammattitaito sopivasti moderniin teknologiaan”, Morgan Motor Companyn toimitusjohtaja Massimo Fumarola kuvailee. “Sennheiserin asiantuntijatiimin ansiosta vallankumouksellisen uuden äänen käyttäminen täyttää lupauksemme kehittää tuotteitamme jatkuvasti tuomalla mukaan viimeisintä teknologiaa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Sennheiserin kanssa, ja odotamme myös kumppanuuden jatkamista.

Sennheiserin mukaan sen audiojärjestelmä luo illuusion aidosta esiintymislavasta matkustajien edessä. “Ainutlaatuinen teknologiamme, sekä tiimimme taito ja asiantuntemus yhdessä uskomattoman Morganin tiimin kanssa ovat mahdollistaneet sen, että nyt avoimessa urheiluautossakin on äänijärjestelmä, joka toimii kaikilla tasoilla”, hehkuttaa yhteistyötä myös Sennheiserin toimitusjohtaja Dr. Andreas Sennheiser.

Kuva: Morgan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat