Kaksinaamainen Holden lava-auto on persoonallinen kustomointityö

Mielikuvitukselliset tuunaukset voivat olla todella mielenkiintoisia, kuten tämä australialaisesta pick upista tehty ”Two Face”.

Kun viimeksi näit viimeisen päälle entisöidyn tai kustomoidun vanhan auton, niin mietitkö, miltä se näytti ennen kunnostussavotan alkua? Juttumme vuosimallin 1980 Holden Uten muutostyö on toteutettu viimeistä piirtoa myöten niin, ettei tällä kertaa moista asiaa tarvitsisi arvailla. Autosta otetut kuvat saattavat näyttää silkalta kuvanmuokkaukselta, minkä johdosta nerokkaat tuunajat esittelevätkin mielellään erikoisuuttaan myös autotoimittajille.

Kun Holdenia katsoo tarkemmin, niin yskän ymmärtää hyvin. Toinen puoli autosta näyttää kauhtuneelta raadolta, kun taas toinen kiiltelee puunattuna kuin matkalla autonäyttelyyn. Mieleen hiipii välittömästi Batman universumista tuttu Harvey ”Kaksinaama” Dent, jonka koko olemus on hyvin saman tapaan jakautunut. Holdenin muutostyöstä tekee viimeistään ainutlaatuisen projektissa kiinnitetty huomio yksityiskohtiin, joka jatkuu myös auton sisätiloihin ja pellin alle. Auton molemmat puolet näyttäisivät kauttaaltaan edustavan eri paria!

Suosittelemme

Auton luomistyön takaa löytyvät australialaiset Geoff ja Laura Luck, jotka pyörittävät GC Restoration -nimistä puljua Queenslandissa. ”Two Face” onkin syntynyt silkasta rakkaudesta autojen kustomointiin. Itse asiassa Geoff oli pähkäillyt jo viimeiset 20 vuotta tekevänsä juuri tällaisen muutostyön autolle. Kun heidän ystävänsä päätti lahjoittaa kaksikolle Holdenin kauhtuneen lava-auton, tiesivät he tilaisuutensa vihdoin tulleen.

Muutostyö haluttiin tehdä samalla firman esittelykappaleeksi, jotta jokainen kiinnostunut voisi nähdä, kuinka paljon auton kunnostaminen vaatii työtä. Ei tarvitse kuin vilkaista ”huonoa puolta”, niin osaa antaa arvoa valtavalle työmäärälle. Koska auto haluttiin rekisteröidä, niin koko auto on kunnostettu mekaanisesti toimivaksi, joskin vain puolet auton ulkoisesta habituksesta on uusittu. Auton sisällä on suorastaan huvittavaa, että tarkasti rajatut puolet käsittävät jopa yksittäisen ilmastoinnin ritilän, jonka toinen puoli kiiltelee kuin uudessa autossa toisen puolen vastaavasti näyttävän kuin metsäautolöydön osalta. Kyseessä saattaakin olla yksi parhaista mainostempauksista koskaan!

LähdeCarscoops

Lue lisää