Jenkkiautot valtaavat Messukeskuksen pääsiäisenä

American Car ShowMC Heaven, Tuning Car Show ja FHRA Auction sekä nyt uutuutena mukaan tuleva Motosport 2016 -näyttely tarjoavat yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua suomalaiseen harrasteajoneuvomaailmaan, viimeisimpiin alan uutuuksiin ja moottoriurheiluun.

Pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa pidettävä tapahtuma on Pohjois-Euroopan suurin, koko perheelle tarkoitettu harraste- ja moottoriajoneuvotapahtuma.

American Car Show

Tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven

Jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Suosittelemme

Tuning Car Show

Nautti harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien
käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista à la Fast and Furious.

Motorsport 2016

Tapahtumassa on esillä moottoriurheilun koko kirjo moottoriurheilujärjestöistä ja -seuroista kerhoihin ja tiimeihin, kilpailijoista kilpa- ja harrastuskalustoon, varusteista varaosiin ja tarvikkeisiin, viritys- ja huoltopajoista välinekauppiaisiin, tapahtumat ja niiden järjestäjät sekä muut alan tuotteet ja palvelut.

FHRA järjestää harrasteajoneuvohuutokaupan näyttelymaanantaina 28.3.2016

Huutokaupassa on tarjolla harvinaisuuksia, museorekisteröityjä ja jopa projektiasteella olevia harrasteajoneuvoja. Huutokaupan tavoitteena on se, että jokaiselle löytyisi jotakin. Jenkkejä, eurooppalaisia, tuningia ja moottoripyöriä. Kaikki ajoneuvot ovat esillä Messukeskuksessa koko näyttelyn ajan.

Viime vuonna järjestetyssä huutokaupassa hyväksyttiin suoraan hieman yli viisikymmentä prosenttia ja jälkikäteen vielä noin kaksikymmentä prosenttia kaupoista, joten saavutettu tulos oli erinomainen.

Huutokauppa toimii hieman samaan vauhdikkaaseen tyyliin kuin esimerkiksi Kutonen-kanavan Aavikon autokunkut –ohjelmassa.

Tässä muutamia American Car Show 2016:ssa nähtäviä autoja:

Chevrolet 3100 pick-up 1949
Chevrolet 3100 pick-up 1949
Pontiac Star Chief Catalina 1957
Pontiac Star Chief Catalina 1957
Chevrolet, Bel Air Sedan, 1957
Chevrolet, Bel Air Sedan, 1957

American Car Show liput ja aikataulu:

Perjantai 25.3. kello 12.00 – 18.00
Lauantai 26.3. ja sunnuntai 27.3. kello 10.00 – 18.00
Maanantai 28.3. kello 10.00 – 16.00

Päivälippu, 16-vuotiaasta lähtien 28€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 18€
Kokoaikaranneke 38€
Lapset alle 7v ilmaiseksi.

Kuvasatoa viime vuoden tapahtumasta löydät täältä.

Lue lisää