Jeepin virallinen Jurassic Park -paketti vie ajatukset kaikkien tuntemaan dinosauruselokuvaan

Jeepin ulkonäköpaketti saa Gladiator ja JL Wrangler -mallit näyttämään sen aidon ja alkuperäisen dinosaurusleffan Jeepiltä!

Jeep julkaisee rajoitetun erän Jurassic Parkin ulkoasupaketteja Gladiatorille ja JL Wranglerille. Moisen paketin tilaamalla saa loihdittua uudemman Jeeppinsä näyttämään Wrangler YJ-mallilta, joka nähtiin sarjan ensimmäisessä vuoden 1993 elokuvassa, jonka ovissa oli samanlaisia logoja ja muuta grafiikkaa.

Kun Jurassic Park saapui elokuvateattereihin kesällä 1993, se iskosti katsojien mieleen kuvat ja äänitehosteet julmasti karjahtelevista T-rexeistä, Jymyliskoista ja muista esihistoriallisen ajan öttiäisistä, joita pääsi kuulemaan aikansa huippu-uutuutta edustaneelta monikanavaääniraidalta. Allekirjoittanut muistaa tämän vieläkin elävästi, kun pääsi 12-vuotiaana kölvipoikana katsomaan elokuvan isolta kankaalta vain aikuisen seurassa, mikä tässä tapauksessa tarkoitti oman äitiliinin turvallista seuraa.

Joillekin elämää isommat dinosaurukset eivät olleet näyttelyn ainoita tähtiä (kuten jo tuolloin autohullulle allekirjoittaneelle), sillä spektaakkelimainen elokuva oli myös omanlaisensa valikoima ikimuistoisia ajoneuvoja aina raidallisista kiskoilla kulkevista Ford Explorereista punaisilla renkailla varustettuihin Jeep Wrangler YJ Sahara -malleihin. Tähän kuumaan retrostelusaumaan on nyt iskenyt kyntensä Jeep, joka antaa elokuvan fanien elää tuttua tarinaa vuosikymmenten takaa.

Tänä vuonna onkin tullut kuluneeksi jo 30 vuotta alkuperäisestä elokuvasta, minkä johdosta Jeepin nostalgiapläjäys sisältää logot oville, grafiikkaa konepellin sivuille, sekä numeroinnit konepellin keskelle, etulokasuojan tuuletusaukkoihin ja takaluukun kahvaan. Saatavilla on kaksi erilaista hieman Jurassic Park -pakettia 550 dollarin ja 650 dollarin hintaan. Jeep myy verkkosivustonsa kautta näitä paketteja vain sadan kappaleen sarjan, joista jokaisella on yksilöllinen numerointi. Tarrat on suunniteltu sopimaan kaikkiin vuosimallien 2018-2024 Gladiator ja JL -sukupolven Wranglereihin.

Suosittelemme

Jeepin tulospuolen pavunlaskijat ovat ilmeisesti tehneet tarkat laskelmansa, että moiset hömpötykset eivät ole kaikkia varten, ja siksi tehneet siitä jo nyt pienen erän keräilyharvinaisuuden. Vaikka moni ei ottaisikaan ”dinosaurus-Jeeppiä” jokapäiväiseen ajoon, niin sehän on tunnettu tosiasia, että maastokelpoisten Jeeppien omistajat tykkäävät usein jo valmiiksi tuunata autojaan. Elokuva-autoja ei muutoinkaan ole koskaan liikaa, joten arvoisat autonvalmistajat kuulekaa sotahuutoni: lisää tällaista, kiitos!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Tässä on VW-konsernin ensimmäinen täyssähköinen hot hatch – Cupra Born VZ tarjoilee yli 320 hevosvoimaa

Cupra Born on asemoitu Volkswagen ID.3:n sporttisemmaksi sisarmalliksi, mutta hot hatchin statukseen sähköauton voimavarat eivät ole vielä riittäneet. Asian pitäisi muuttua nyt esitellyn VZ:n myötä.

Talvitestissä Citroën C5 X

Citroën C5 X:n talvitesti piti sisällään 1500 kilometriä matka- ja nurkka-ajoa, talvisään eri olomuodoissa nollakelistä lähes 30 pakkasasteeseen.

Tyyliniekan uusimmat