Jeepin virallinen Jurassic Park -paketti vie ajatukset kaikkien tuntemaan dinosauruselokuvaan

Jeepin ulkonäköpaketti saa Gladiator ja JL Wrangler -mallit näyttämään sen aidon ja alkuperäisen dinosaurusleffan Jeepiltä!

Jeep julkaisee rajoitetun erän Jurassic Parkin ulkoasupaketteja Gladiatorille ja JL Wranglerille. Moisen paketin tilaamalla saa loihdittua uudemman Jeeppinsä näyttämään Wrangler YJ-mallilta, joka nähtiin sarjan ensimmäisessä vuoden 1993 elokuvassa, jonka ovissa oli samanlaisia logoja ja muuta grafiikkaa.

Kun Jurassic Park saapui elokuvateattereihin kesällä 1993, se iskosti katsojien mieleen kuvat ja äänitehosteet julmasti karjahtelevista T-rexeistä, Jymyliskoista ja muista esihistoriallisen ajan öttiäisistä, joita pääsi kuulemaan aikansa huippu-uutuutta edustaneelta monikanavaääniraidalta. Allekirjoittanut muistaa tämän vieläkin elävästi, kun pääsi 12-vuotiaana kölvipoikana katsomaan elokuvan isolta kankaalta vain aikuisen seurassa, mikä tässä tapauksessa tarkoitti oman äitiliinin turvallista seuraa.

Joillekin elämää isommat dinosaurukset eivät olleet näyttelyn ainoita tähtiä (kuten jo tuolloin autohullulle allekirjoittaneelle), sillä spektaakkelimainen elokuva oli myös omanlaisensa valikoima ikimuistoisia ajoneuvoja aina raidallisista kiskoilla kulkevista Ford Explorereista punaisilla renkailla varustettuihin Jeep Wrangler YJ Sahara -malleihin. Tähän kuumaan retrostelusaumaan on nyt iskenyt kyntensä Jeep, joka antaa elokuvan fanien elää tuttua tarinaa vuosikymmenten takaa.

Tänä vuonna onkin tullut kuluneeksi jo 30 vuotta alkuperäisestä elokuvasta, minkä johdosta Jeepin nostalgiapläjäys sisältää logot oville, grafiikkaa konepellin sivuille, sekä numeroinnit konepellin keskelle, etulokasuojan tuuletusaukkoihin ja takaluukun kahvaan. Saatavilla on kaksi erilaista hieman Jurassic Park -pakettia 550 dollarin ja 650 dollarin hintaan. Jeep myy verkkosivustonsa kautta näitä paketteja vain sadan kappaleen sarjan, joista jokaisella on yksilöllinen numerointi. Tarrat on suunniteltu sopimaan kaikkiin vuosimallien 2018-2024 Gladiator ja JL -sukupolven Wranglereihin.

Suosittelemme

Jeepin tulospuolen pavunlaskijat ovat ilmeisesti tehneet tarkat laskelmansa, että moiset hömpötykset eivät ole kaikkia varten, ja siksi tehneet siitä jo nyt pienen erän keräilyharvinaisuuden. Vaikka moni ei ottaisikaan ”dinosaurus-Jeeppiä” jokapäiväiseen ajoon, niin sehän on tunnettu tosiasia, että maastokelpoisten Jeeppien omistajat tykkäävät usein jo valmiiksi tuunata autojaan. Elokuva-autoja ei muutoinkaan ole koskaan liikaa, joten arvoisat autonvalmistajat kuulekaa sotahuutoni: lisää tällaista, kiitos!

Lue lisää