Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum -konseptiauto juhlistaa Disneyn satavuotisjuhlia

Ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa Disney on lähtenyt Imagineering-osastonsa kanssa yhteistyöhön autonvalmistajan kanssa, ja lopputuloksena on Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum -konseptimalli. Täyssähköautossa on useita kunnianosoituksia tunnetuimmille Disney-hahmoista, ja kokonaisuus hyödyntää Hyundain luovaa valaistustekniikkaa.

“Me Hyundailla etsimme jatkuvasti uusia tapoja olla yhteydessä asiakkaisiin heidän matkansa jokaisella maililla, ja Disneyn luoma taika inspiroi meitä tarjoamaan iloisia hetkiä asiakkaillemme”, hehkuttaa Hyundai Motor American markkinointijohtaja Angela Zepeda. “Tämä on ensimmäinen kerta, kun Disney on avannut ovensa suunnittelustudiolle, ja antanut pääsyn Disneyn ikonisille hahmoille taiteelliseen yhteistyöhön autonvalmistajan kanssa.”

Kuva: Hyundai.

New Yorkin autonäyttelyssä esitelty konsepti juhlii Disneyn 100-vuotisjuhlaa, ja siinä on kolmen puolipallon muodostama rakenne, joka tuo mieleen yhtiön tunnetuimman hahmon Mikki Hiiren korvat. Auton kori on lisäksi maalattu melko näyttävällä Gravity Gold Matte -värisävyllä.

Kuva: Hyundai.

Auton ulkopuolen todellinen temppu on kuitenkin erityinen valoshow, sillä Ioniq 5:n etuvalopaneelia hyödyntäen auto näyttää tuttua Disneyn kimaltelevaa tunnusanimaatiota, jossa tonttu tanssii etupaneelin poikki, kunnes ilmestyy ilotulitus keskelle. Ulkoapäin juhlamalli on koristeltu Disney100-merkeillä, ja samainen logo on kohokuvioitu myös etuistuinten niskatukiin ja mattoihin. Sisätilojen näytöt ovat nekin Disney-teemaisia, ja autoon astuessaan kuljettajaa tervehtii Disney-musiikki, ja näytöllä näkyy jälleen tuttu kimallusanimaatio.

Ioniq 5 Disney100 Platinum Concept on osa laajempaa mainosyhteistyötä rakastetun mediayhtiön kanssa, ja se jatkaa Oscar-gaalassa debytoineita mainoksia. Niissä nähtiin Hyundai Ioniq 5 ja Tucson, sekä useita automatkakohtauksia Disney-elokuvista. Konseptimallista on tarkoitus valmistaa rajoitetun erän tuotantomalli, jonka yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu. Myöskään nyt nähdyssä konseptissa esitellyt ominaisuudet eivät välttämättä sellaisinaan siirry tulevaan tuotantomalliin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat