Uusi kotimainen eSend-sovellus tekee pakettikuljetuksen tilaamisen helpoksi

eSend on Suomessa kehitetty uusi palveluinnovaatio, joka helpottaa kuluttajien ja yritysten arkea. Se on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä.

Näin se toimii:

Lähetyksen tiedot syötetään eSend-sovellukseen ja se etsii sopivimman kuljetusvaihtoehdon. Kuljetus voidaan maksaa pankki- tai luottokortilla, ja sovelluksen avulla on helppo seurata kuljetuksen etenemistä. Kuljetusalan toimitusehtoja noudattava ammattikuljettaja noutaa lähetyksen sovittuna aikana ja hoitaa sen turvallisesti perille.

eSend mobiilisovellus

eSend mobiilisovellus

 

eSend hyödyntää kuljetusyritysten vapaata kapasiteettia

Mobiilisovellus yhdistää uudella tavalla lähettäjän ja kuljetusyrityksen hyödyntämällä tietoa kuljetusautojen sijainnista ja vapaasta kapasiteetista, joka muuten jäisi käyttämättä. Tämä mahdollistaa tehokkaan kuljetusverkoston, jota ei ole aiemmin pystytty hyödyntämään. eSend on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää vajaiden kuljetusten aiheuttamaa ympäristön kuormitusta.

Suosittelemme

– Halusimme kehittää sovelluksen, joka tekee kuljetusten tilaamisen helpoksi. Sovellus palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Palvelun tuottajina toimivat kuljetusyritykset, jolloin tilaaja voi luottaa siihen, että hänen lähetyksensä hoidetaan ammattitaidolla perille. Palveluverkostomme kattaa jo nyt lähes koko Suomen ja kattavuus paranee jatkuvasti uusien kuljetusyritysten myötä, kertoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Hannu Peltomäki.

 

esend
Myyntijohtaja Tero Majuri Logistiikkamessuilla

eSendin sovellus ennakkoesiteltiin Logistiikka-messuilla kesäkuun puolessa välissä.

– Sovellus herätti suurta mielenkiintoa sekä kuljetusyritysten että pakettikuljetusten tilaajien keskuudessa, kertoo myyntijohtaja Tero Majuri.

eSend Finland Oy on 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka pääpaikka on Oulussa. Yritys on keskittynyt merkittävää käyttäjävolyymia omaavien sovellusten innovointiin ja kehittämiseen. Yhtenä keskeisenä fokusalueena tulevat olemaan sovellukset, joiden avulla voidaan helpottaa yritys- tai kuluttaja-asiakkaan arkea.

Lataa eSend-mobiilisovellus tästä: iPhone, Android. Sovelluskaupasta löytyy myös tavarankuljettajille tehty sovellusversio.

Lue lisää