Ensiluokkaisen Audi 100 Avantin saisi nyt edullisesti

Tämä Audi 100 Avant 2.0 E on kuulunut uutena autonvalmistajan Britannian merkkiliikkeelle, joka myy uusia ja käytettyjä Audeja. Nyt hienokuntoinen auto etsii uutta kotia.


Rahapussia verotettaisiin ainoastaan 7995 punnan verran, mikä päivän kurssilla tekee alle 9500 euroa. Coventry Audi -niminen liike tarjoaa Brittein markkinoilla Audeja uusista klassikoihin, ja tämä Avant on ehtinyt olla yrityksen hallussa 20 vuotta. Audi UK osti auton itselleen 2015, ja on siitä lähtien vaalinut autoa osana kokoelmiaan. Tällä Avantilla on näin ollut poikkeuksellinen kohtalo olla koko tähänastisen ikänsä osana autonvalmistajan autokalustoa.

Audi valmisti kolmannen sukupolven 100-mallia vuodesta 1982 aina vuoteen 1991 saakka niin Saksassa, Kiinassa kuin Etelä-Afrikassakin. Autoon tarjottiin tuona aikana lukuisia bensiini- ja dieselmoottoreita, joista juttumme yksilö on varustettu 2.0-litran riviviitoskoneella. Autolla on ajettu vain 76 669 kilometriä, mikä tekee siitä poikkeuksellisen vähän ajetun yksilön ikäisekseen.

Ottaen huomioon, että auton on viimeksi omistanut itse Iso-Britannian virallinen Audin edustaja, niin ei ole yllätys auton varsin hyvä kunto. Audi 100 Avant 2.0 E:ssä on alkuperäinen harmaansävyyn taittuva maalipinta, ja sen auringonvalolle herkät mustat muovipuskurit, ja kylkiä kiertävät muovilistat ovat edelleen ikäsekseen paremmassa kunnossa kuin monessa lajitoverissa. Autossa on edelleen alla sen 14-tuumaiset vanteet, sekä takaikkunan päältä löytyy tehtaalla asennettu takaspoileri.

Suosittelemme

Klassisen Audin ohjaamosta löytyy erikseen taittuvat takaistuimet, sisäänvedettävä tavaratilan kansi, manuaalisesti kallistettava ja liukuva kattoluukku, Blaupunkt Boston -radio ja kasettisoitin, sekä ulkoasun kanssa tyköistuvat harmaat kangasistuimet. Auton iän huomioiden myös sisätilat ovat hämmästyttävän hyvässä kunnossa. Myyjä myös huomauttaa, että auto toimitetaan täydellisellä huoltohistorialla, huoltolaskuilla ja kaikilla vaadituilla katsastustodistuksilla. Kyseessä ei välttämättä ole kaikista halutuin klassikkomalli, mutta hyvin tehtyä 80-luvun farmariautoa etsivälle Avant tarjoaa varmasti runsaasti vastinetta rahalle.

LähdeCarscoops

Lue lisää