Eksklusiivisesti räätälöidyt Mondeo Vignale -mallit nyt myös Suomessa

Uusi Ford Mondeo Vignale on Premium-luokan Vignale -malliston ensimmäinen auto, joka tarjoaa räätälöidyn omistajakokemuksen. Jokainen auto viimeistellään käsityönä Fordin Vignale keskuksessa ja ne käyvät suurennuslasilla läpi yli 100 laaduntarkistusvaihetta.

Ford Mondeo Vignalessa on aktiivinen äänenvaimennusjärjestelmä (Active Noise Cancellation) ja Intergral Link-itsenäinen takajousitus. Korkeatasoisiin varusteisiin kuuluvat lisäksi Pre-Collision Assist -törmäyksenestoavustin jalankulkijan tunnistuksella, älykäs neliveto sekä tehokas kahdella turboahtimella varustettu 2.0 litran TDCi-dieselmoottori ja hybridivaihtoehto.

Vakiovarusteena SYNC 2-järjestelmä, jonka englanninkielisellä äänikomentotoiminnolla voidaan käyttää matkapuhelinta, viihdejärjestelmiä, ilmastointia ja navigaatiota puhekielisillä ilmaisuilla. Se hakee muun muassa alueen lähimpien ravintoloiden tiedot komennolla ”I’m hungry”.

Aktiivinen pysäköintiavustin rinnakkaispysäköintitoiminnolla auttaa löytämään pysäköintitilan muiden autojen vierestä sekä peruuttamaan niihin. Vakiovarusteena oleva liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (Traffic Sign Recognition) kertoo kuljettajalle viimeisimmät havaitut tiedot nopeusrajoituksista, kieltomerkeistä sekä ohitusrajoituksista kojelaudan näytöllä. Active City Stop jarruttaa automaattisesti edellä kulkevaan autoon törmäämisen välttämiseksi tai onnettomuuden lieventämiseksi aina 40 km/h nopeuteen asti

Vignale_2015_02bis

Ford Mondeo Vignalessa on 12 hifi-kaiuttimella varusteltu, edistyksellinen Sonyn äänentoisto- ja navigaatiojärjestelmä. Lisäksi mukavuusvarusteisiin kuuluvat sähkötoimisesti säädettävä ja muistitoiminnolla varustettu ohjauspylväs, sähkötoiminen takaluukku ja lämmitetty ohjauspyörä.

Suosittelemme

Muotoiluelementit, kuten nahkaistuinten erikoistikkaukset, ovat saaneet vaikutteita ainutlaatuisen korirakentajan, Alfredo Vignalen, töistä sekä arkkitehtuurin ja muodin uusimmista trendeistä.

Mondeo Vignale –mallit myydään FordStores-myymälöistä, joihin tulee Vignale Lounget. Asiakkaat saavat oman palveluneuvojan ja yksilöllistä palvelua koko sen ajan, kun he omistavat Vignale-auton. Henkilökohtaisen palveluneuvojan lisäksi käytössä on 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä ilmainen puhelinpalvelu (Vignale One Call).

FordVignale2015_QualityCenter_027

Lue lisää