Alfa Romeo parantaa autojensa laatua

Alfa Romeo haluaa asettaa etusijalle asiakastyytyväisyyden ja laadun. Autonvalmistajan uusi Tonale-malli tulee myös tärkeäksi osaksi brändin uutta painopistettä ja strategiaa.

Alfa Romon tavoitteena on parantaa asiakastyytyväisyyttä, ja erityisesti Yhdysvalloissa myymiensä ajoneuvojen laatua kasvattaessaan samalla osuuttaan automarkkinoilla. Italialainen autonvalmistaja luopuu kaikista polttomoottorikäyttöisistä malleistaan Yhdysvalloissa vuoteen 2027 mennessä. Vaikka yritys haluaakin erityisesti kasvattaa myyntiä, myös moneen muuhun asiaan kiinnitetään jatkossa enemmän huomiota, visioi Alfan tuotesuunnittelusta vastaava Pohjois-Amerikan varatoimitusjohtaja Vincent Noirbent.

Alfa Romeo haluaa vahvistaa asemaansa osana Stellantis-yhtymän globaalina premium-brändinä, ja nämä ponnistelut ovat jo osoittautuneet menestyksekkäiksi. Yritys nousikin äskettäin Yhdysvalloissa asiakastyytyväisyyttä mittaavan JD Power Sales Satisfaction -indeksin kärkeen, ja on nyt myös innokas esittelemään täysin uuden ladattavan Tonale-hybridin vuoden 2023 toisella neljänneksellä.

Kuva: Alfa Romeo.

“Meillä on sisäisesti prosessimme jo käynnissä”, Noirbent kertoo. “Teemme tiivistä yhteistyötä verkostomme ja tehtaan kanssa, joten tiedämme minne olemme menossa. Tavoitteidemme saavuttaminen on suurin palkinto, jonka voit saada joukkueena. Kun pääset ykköseksi, voit vain pudota, joten tekemistä riittää silti jatkuvasti. Meidän on varmistettava, että myös ensi vuonna toistetaan samat hyvät tulokset. Meidän on pidettävä huolta, että hiomme prosessimme huippuunsa.”

Tonalesta Noirbent lisäksi huomautti, että autonvalmistaja oli alun perin aikonut tarjota sen Yhdysvalloissa perinteisellä bensiinimoottorilla, mutta on sen sijaan päättänyt myydä vain ladattavaa hybridiversiota. Noirbent uskoo, että tälle mallille on tarpeeksi kysyntää. Hän ei myöskään halua Alfa Romeon markkinoivan Tonalea sähköistetyllä voimansiirrolla, vaan pyrkii yksinkertaisesti myymään sitä “todellisena Alfa Romeona”.

Alfa Romeon Pohjois-Amerikan pomo Larry Dominique haluaa myös kohottaa brändin imagoa. Tietojen mukaan Dominique haluaa ensinnäkin, että ”autot tehdään oikein, parannetaan käyttäjäkokemusta, ja kasvatetaan näin tuotemerkin arvoa, jotta joku suostuu maksamaan ylimääräiset 100 dollaria kuukaudessa. Olemme tällä hetkellä myöhässä myynnin suhteen, mutta toivomme tilanteen lopulta paranevan. Meillä on jo Tonale-mallikin tulossa ulos, joten Alfan tulevaisuus on toivottavasti valoisa”.

Kuva: Alfa Romeo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Kimeran uusi tulkinta Lancia 037:stä myytiin jo loppuun – seuraavaksi tulossa ovat nelivetomalli ja rataspesiaali

Markku Alén nimesi aikoinaan Lancia 037:n maailman kauneimmaksi ralliautoksi, ja Lancian taika vetoaa faneihin vielä neljä vuosikymmentä myöhemminkin. Italialaisen Kimeran tekemä moderni EVO37-tulkinta 037:n pohjalta myytiin jo loppuun huimasta hinnasta huolimatta, mutta uusia versioita on luvassa.

ABT esitteli hurjan näköisen XGT:n – Audi R8:n joutsenlaulu on katukelpoinen GT2-luokan kilpuri

Nürburgringin Nordschleifella on viime aikoina bongattu testiajoissa kovasti kilpuria muistuttava Audi R8 kadulle rekisteröitynä. Nyt tuon auton taustat selvisivät, kun Audi-virityspajojen eliittiin kuuluva ABT toi julkisuuteen uusimman luomuksensa.

Audi TT:n taru päättyi – yli 25 vuoden aikana ehdittiin valmistaa reilut 660 000 autoa

Audi TT:n taru päättyi ainakin toistaiseksi neljännesvuosisadan ja tarkalleen 662 762 valmistetun yksilön jälkeen.

Fiatin “Mikki Hiiri” on nyt nimensä kaltainen – uusi Topolino sai ylleen Disney-kuosin

Mikki Hiiri tunnetaan Italiassa Topolinona. Saman lempinimen sai myös vuonna 1936 debytoinut ensimmäinen Fiat 500, ja tällä hetkellä Fiatilla on tuotannossa mikrokokoinen sähköauto nimeltään Topolino.

Tyyliniekan uusimmat