Alaston ranne

0
2083
Alaston ranne.

Kelloharrastuneisuus on välillä rankkaa, sillä toisinaan eteen tulee päiviä jotka alkavat pahalla virheellä. Tämä virhe aiheuttaa hermostunutta pälyilyä omaan ranteeseen ja tästä voimmekin jo päätellä, että kyse on alastomasta ranteesta. Asia on asianosaiselle vakava, eikä kotiin unohtunut rannekello ole naurun asia.

Alaston ranne ei ole naurun asia.
Alaston ranne ei ole naurun asia.

Taudinkuva on välillä niin paha, että virheen huomattua on pakko kääntyä takaisin kotiin hakemaan kello ranteeseen, sillä ilman sitä työnteosta ei tule mitään. Jos virheen huomaaminen tapahtuu vasta töissä, on paperiton (lue: ei tulostinta) toimisto pahin rankaisu, mitä kuvitella saattaa. Tällöin akuuttia kriisiä läpikäyvä kellonomistaja ei pysty tulostamaan paperille kelloa, jonka voi leikata saksilla irti ja laittaa ranteeseen.

Vinkki: Jos tulostinta ei ole, voit piirtää kellon tussilla ranteeseen.

Tilanne korjattu.
Tilanne korjattu.

Tulostettu kello ei luonnollisestikaan korvaa oikeaa kelloa, mutta sen avulla osoitetaan toisille kelloharrastajille tilanteen ottaminen vakavasti, jolla vältetään “kollegoiden” kollektiivinen paheksunta. Tulostetulla kellolla ostetaan kuitenkin aikaa korkeintaan lounastuntiin saakka, jolloin on viimeistään käytävä kotona, tai vaihtoehtoisesti kelloliikkeessä.

Disclaimer: älä ota tätä liian vakavasti. 😉

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän