Ruskea puku

“No brown in town” – ei ruskeaa kaupungissa, kuuluu vanha englantilainen pukeutumisohje.

Englantilaiset saavat pitää yleistyksensä, sillä oikein valittu ruskea puku on sinisen irtotakin ja vaaleasävyisten irtohousujen ohella eräs monipuolisen vaatekaapin suositeltavimmista hankinnoista.

Materiaalit, leikkaus ja yksityiskohtien valinta luonnollisesti vaikuttavat puvun monikäyttöisyyteen. Esimerkiksi ruskea silkki-villasekoitepuku on selkeä osoitus poikkeuksellisesta mausta. Rennompi ja mukavasti rypistyvä pellavapuku taas tuo esiin käyttäjänsä mieltymyksen boheemiin elämään.

BrownSuit003Ruskea puku sopii mainiosti arkeen, ollen tyyleiltään yleensä rennompi kuin tummansiniset ja harmaat vaihtoehdot.

Yhdistelmien osalta ruskea puku on kiitettävän monipuolinen. Sininen parittuu sävynä luontevasti ruskean kanssa ja onkin yksi helpoimmista paitaväreistä ruskean puvun seuraksi. Kun pukuun yhdistää valkoisen paidan ja mustan neulesolmion, saa aikaan toisen yhtälailla varman kokonaisuuden. Helpoimpien yhdistelmien ohella voi ruskean puvun seuraksi ottaa lähes minkä tahansa muun värin – esimerkiksi violettit tai vihreät paitaraidat ovat kuin kotonaan ruskean puvun kumppaneina.

BrownSuit005Muodikkaammin leikattu ruskea puku sopii mainiosti trendikkääseen pukeutumiseen. Kun puvun takin yhdistää vaikkapa farkkujen tai chinojen kanssa, saa pienellä vaivalla luotua täysin uuden asukokonaisuuden.

BrownSuit002Vaikka harmaat ja siniset puvut hallitsevat bisnesmaailmaa, on ruskea puku yhtälailla kotonaan samoissa ympyröissä. Etenkään kuumempien kesäkuukausien aikana ei ole mitään syytä välttää ruskeaa. Jos kengiksi vielä valitsee mustat oxfordit, yltää käyttökelpoisuus aina kokouspöytiin saakka.

BrownSuit009Materiaali sanelee käytettävyyden. Ruskean kesätweedpuvun eri osat voi monipuolisesti yhdistää monien muiden housujen ja takkien kanssa, joten kokonaisuus on äärimmäisen käyttökelpoinen.

Teksti: Anu Rautalin and Jussi Häkkinen
Kuvat: Anu Rautalin and Jussi Häkkinen

Palvelut

Verkkokaupan ostoikkuna

Verkkokaupan ostoikkuna on Tyyliniekan valittujen sivupohjien loppuun kiinteästi upotettu asiakkaan verkkokauppatuote osto- ja lisätietopainikkeilla. Tyyliniekka tavoittaa kuukaudessa satatuhatta suomalaista, jotka...

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.