Tyyliniekka ja Ranteessa yhteistyöhön

Suomen johtava kelloalan media Tyyliniekka ja suosittu kellovideokanava Ranteessa ovat löytäneet toisensa.

Yhteistyön myötä Ranteessa-kanavan sisällöt näkyvät jatkossa myös Tyyliniekassa. Toinen merkittävä lisäarvo on yhteistyössä ja yhdistetyillä resursseilla tapahtuva sisällöntuotanto, jonka lopputuloksena luodaan entistä kokonaisvaltaisemmin suomalaista kellosisältöä erilaisilla formaateilla kaikkiin relevantteihin kanaviin.

”Tyyliniekka on kymmenen vuoden aikana lunastanut paikkansa kansainvälisestikin Suomen johtavana kellomediana. Olemme ahkerasti kiertäneet tapahtumissa, kertoneet uutuuksista ja klassikoista, ja pitäneet ääntä toimialan puolesta niin verkkolehdessämme kuin sosiaalisessa mediassa”, kertoo Tyyliniekan päätoimittaja Matti Airaksinen.

”Videoiden osalta olemme keskittyneet striimauksiin etenkin tapahtumista, sekä matalan kynnyksen some-videoihin. Ranteessa-kanavan tapa tehdä laadukkaasti tuotettuja videosisältöjä kelloista ja välillä muistakin lifestyle-aiheista on tehnyt meistä kanavan vankkumattoman kannattajan, joten olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä, jossa voimme jakaa kaikille seuraajillemme yhteisen innostuksemme kelloja kohtaan”, Airaksinen jatkaa.

”Yhteistyö Tyyliniekan kanssa tarjoaa upean mahdollisuuden tuoda Ranteessa- kellovideot aiempaa laajemman katsojakunnan tietoisuuteen. Lisämahdollisuutena on erilaisten yhteissisältöjen tuottaminen tapauskohtaisesti. Tyyliniekka ja Matti ovat tuttuja jo oman kelloharrastuksen alkuajoilta, joten yhteistyöhön oli helppo lähteä mukaan”, kertoo Ranteessa-kanavan Juho Perälä.

Osa päivittynyttä strategiaa

Ranteessa-yhteistyö on ensimmäinen askel päivittyneessä strategiassa, jossa Tyyliniekasta rakentuu suomalaisten kellosisältöjen ja -sisällöntuottajien hubi. Sisällöt eivät rajoitu pelkästään suomenkielellä tehtyihin, sillä laajempaa yleisöä tavoitellaan myös englanninkielisten sisältöjen kautta. Koeponnistuksia tähän suuntaan on jo tehty onnistuneesti.

Suosittelemme

Tyyliniekka lyhyesti
Tyyliniekka on vuonna 2013 perustettu verkkomedia, josta on kasvanut Suomen johtava kellomedia ja merkittävä lifestyle-media, jonka olennaista sisältöä ovat kellojen lisäksi autot ja muut tyylikkään elämän eri osa-alueet. Tyyliniekka tavoittaa kuukaudessa yli satatuhatta suomalaista.

Ranteessa lyhyesti
Ranteessa on vuonna 2019 perustettu rannekelloihin keskittynyt harrastemedia. Kanavan keskeisenä teemana on tuottaa harrastajaläheistä ajankohtaista sisältöä rannekelloista ja kelloharrastamisesta. Ranteessa-blogin lisäksi löydät meidät YouTubesta, TikTokista ja Instagramista. Vuonna 2023 Ranteessa sisältöjä katsottiin yli miljoona katselukertaa.

Katso Ranteessa-video yhteistyöstä:

Lue lisää