Tyyliniekka 8 vuotta

Tyyliniekka perustettiin 5. maaliskuuta 2013, joten vietämme tänään 8-vuotisjuhlaa. Tänä aikana olemme nousseet Suomen suurimmaksi kelloalan mediaksi, sekä merkittäväksi lifestyle-julkaisuksi.

Tyyliniekka aloitti miesten tyyliblogina, joka laajeni ajan saatossa pukeutumisesta kelloihin ja siitä edelleen muihin lifestylen osa-alueisiin, kuten asumiseen ja Jokamiehen fuusion jälkeen myös autoihin. Tänä päivänä olemme yli satatuhatta suomalaista kuukausittain tavoittava verkkojulkaisu.

Olemme Suomen merkittävin kellomedia

Tyyliniekka tunnetaan tänä päivänä parhaiten laadukkaista kellosisällöistään. Erilaisten kelloesittelyiden lisäksi uutisoimme alan kiinnostavimmista käänteistä Suomesta ja maailmalta. Verkkolehden ohella pyöritämme useita suosittuja yhteisöjä, kuten Horologia-kelloyhteisöä, Kellofoorumi-myyntiryhmää, Arvokellotori-myyntiryhmää, sekä uuteen kukoistukseen noussutta Kellofoorumi-keskustelufoorumia.

Kelloesittelyiden lisäksi olemme messujen, tapahtumien ja tehdasvierailujen vakiokasvoja, joista välitämme tunnelmia tuoreeltaan mm. sosiaalisen median kanavissa. Viimeisen, varsin poikkeuksellisen, pandemiavuoden aikana olemme panostaneet myös live-tuotantoihin. Tuorein ponnistuksemme oli alan ensimmäisen palkintogaalan, Tyyliniekka Watch Awardsin, ideointi ja järjestäminen yhteistyössä Suomen Kelloseppäliiton kanssa.

Tyyliniekka Watch Awards -palkintogaalan juontajakaksikko.

Vahva automedia

Tyyliniekan toinen vahva tukijalka ovat erilaiset autosisällöt, joka sisältää sopivassa suhteessa uutisointia ja esittelyitä, uutuuksista ja klassikoista. Joukkoon mahtuu myös erikoisuuksia maailmalta. Olennainen osa sisältöjämme ovat koeajot, joita olemme tehneet entistä enemmän live-lähetyksinä. Näihin lähetyksiin ovat seuraajamme osallistuneet aktiivisesti.

Suosittelemme

Ferrari Roma

Asumisen asialla, tyyliä unohtamatta

Kolmas selkeä tukijalkamme on asumisen ja pukeutumisen yhdistävä tyylikäs elämä. Tämä käsittää laajasti sisustamisen ja rakentamisen, äänen ja kuvan, syömisen ja juomisen, sekä pukeutumisen. Tämä kokonaisuus on kokenut suuria muutoksia, sillä pandemia on nopeasti muuttanut tapaamme elää, niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Kotitoimiston viihtyisyyteen voi vaikuttaa pienillä, itselle tärkeillä asioilla. Kuten kupillisella hyvää espressoa, jota nauttiessa voi kuunnella musiikkia.

Tyyliniekka on vahvempi kuin koskaan

Kahdeksanvuotias Tyyliniekka elää ja voi hyvin. Olemme olleet ennakkoluulottomia ja nopeita tekemään muutoksia. Se mistä olemme tällä hetkellä erityisen innostuneita, ovat live-lähetykset ja webinaarit, joilla pyrimme palvelemaan seuraajiamme.

Ja kunhan maailma taas avautuu, jatkamme tapahtumiemme järjestämistä hybridi-toteutuksina, sekä välittämään tunnelmia reaaliaikaisesti erilaisista tapahtumista Suomesta ja maailmalta.

Lue lisää