Maailman suurin hifialan ketju Hifi Klubben laajenee Suomeen

Laadukkaisiin kuva- ja äänentoistolaitteisiin erikoistunut HifiStudio-ketju on jatkossa osaHifi Klubben -ketjua.

Yhteistyön myötä HifiStudion seitsemän myymälää ja verkkokauppa toimivat osana Hifi Klubbenin yli sadan myymälän ketjua, tarjoten asiakkaille entistä monipuolisemman ja laadukkaamman tarjonnan korkealuokkaisia hifimerkkejä, joita ei aiemmin ole Suomesta saanut. Toisin sanoen yhteistyön myötä HifiStudiosta saa nykyisten edustuksien lisäksi myös Hifi Klubbenin edustamien merkkien tuotteet.

Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa toimivan Hifi Klubbenin suomenkielinen verkkokauppa aukeaa myöhemmin, josta asiakkaat voivat tilata tuotteet kotiovensa lisäksi lähimpään HifiStudion myymälään noudettavaksi, josta niille saa kattavat asennus-, käyttöönotto- ja huoltopalvelut.

Hifi Klubben muuttaa pelikenttää

Hifi Klubben toimii jälleenmyyjänä lukuisille hifimerkeille, joita ovat mm. Argon Audio, Audioquest, Bang&Olufsen, Bluesound, Bowers&Wilkins, DALI, Denon, Hegel, KEF, Lyngdorf, Marantz, NAD, Sennheiser ja Sonos.

HifiStudion ja Hifi Klubbenin yhteisenä tavoitteena on parantaa yritysten kilpailukykyä kasvavan ostovolyymin myötä. Yhteistyön avulla yritykset pääsevät kehittämään ja kasvattamaan Suomen hifimarkkinoita ja kansainvälistä digitaalista kaupankäyntiä.

Hifi Klubbenin laajeneminen Suomen markkinoille on merkittävä muutos, jota voidaan pitää tietyllä tapaa yhtä suurena mullistuksena, kuin Gigantin tuloa vuonna 1999. Nähtäväksi jää, miten tämä peliliike muuttaa suomalaista hifi-kenttää tulevina vuosina.

Suosittelemme

Lisätietoa: 

https://hifistudio.fi
https://hifiklubben.com

Lue lisää