Tässä on Chicagon autonäyttelyn pienin uutuus: Ford Mustang Fastback 1968 Lego

Myös tämä uusi Speed Champion -sarjan Lego-auto nähdään isojen esikuviensa joukossa, juuri alkavassa Chicagon autonäyttelyssä.

Kyseessä on vuoden 1968 Ford Mustang Fastback -muskeliauton 183-palainen Lego versio, joka on lähes yhtä upea kuin oikea Mustang Fastback. Tämä vauhdikas palikka-auto tulee myyntiin marraskuun ensimmäisenä päivänä ja sen hinta pyörii jossain 10-15 euron tuntumassa. Sillä hintaa kannattaa jo hankkia auto, sillä joidenkin kymmenien vuosien päästä kyseessä voi olla keräilyharvinaisuus, kuten esikuvansakin.

Chicagon autonäyttely avataan huomenna 10. helmikuuta ja se on auki 19. helmikuuta asti. Tapahtumapaikkana on Chicagon ytimessä ja Michiganjärven rannalla sijaitseva McCormick Place

Aihepiirin uusimmat

Volkswagenin ensimmäinen sähköfarmari esiteltiin – ID.7 Toureriin saa myös uuden isomman akun

Täyssähköisten farmarien varsin harvalukuinen joukko täydentyy Volkswagen ID.7 Tourerilla, joka sai nyt virallisen esittelynsä. Sähköfarmari tarjoaa tähän asti tarjolla ollutta sedania enemmän kapasiteettia niin tavaratilan kuin akunkin osalta.

Stellantis palkitsee työntekijöitään viime vuoden myynneistä miltei kahdella miljardilla eurolla

Viime vuoden vahvan myynnin jälkeen Stellantis palkitsee ahkeroijansa tuoreella ja muhkealla potilla, sillä työntekijät saavat yhteensä huikeat 1,9 miljardia euroa.

Nelipaikkaisten avo-Mersujen perinteet jatkuvat – uusi CLE Cabriolet korvaa sekä C- että E-sarjan avomallit

Mercedes esitteli viime kesänä aiemmat C- ja E-luokan coupét korvaavan kaksiovisen CLE Coupén, ja samassa yhteydessä vilautettiin myös avoversion ensimmäiset kuvat. Nyt CLE Cabrioletista julkaistiin kaikki viralliset tiedot sopivasti ennen keväällä tapahtuvaa myynnin aloitusta.

Tästä piti tulla BMW i8:n seuraaja – klassisen M1:n henkeä tavoitellut i16 ei kuitenkaan päässyt tuotantoon

BMW:n M-divisioonan lippulaivana toimiva möhkälemäinen XM-katumaasturi on herättänyt melkoisesti tunteita, joista useimmat eivät ole kovin positiivisia. Tunnemyrskyä ei liennyttäne sekään tieto, että asioiden mentyä toisin baijerilaisten valikoimaan voisi nyt kuulua keskimoottorinen urheiluauto alkuperäisen M1:n hengessä.

Tyyliniekan uusimmat