TAG Heuer, Google ja Intel yhteistyöhön sveitsiläisen älykellon kehittämisessä

TAG Heuer, Google ja Intel ovat julkistaneen yhteisen projektin, jonka tavoitteena on yhdistää oman alansa huippuvalmistajien asiantuntemus ja tuoda markkinoille uusi älykellomallisto. Valmistajat julkistivat yhteishankkeen Baselworld-tapahtumassa, Sveitsissä.

Hanke yhdistää sveitsiläisten kellovalmistajien La Chaux-de-Fonds’issa sijaitsevan ”kellolaakson” ja Kalifornian Piilaakson asiantuntemuksen. Molemmista paikoista löytyy omalla alueellaan maailman huippuosaajat, joten mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä sieltä oikein tulee.

Tag Heuerin osasto Baselworld 2015 -messuilla.
Tag Heuerin osasto Baselworld 2015 -messuilla.

”Sveitsiläisten kellojen laatu tunnetaan maailmanlaajuisesti. Kun siihen liitetään Intelin ja Googlen kaltaisten yritysten tarjoama Android Wear -käyttöjärjestelmä ja teknologia, voimme nähdä lähtölaukauksen toimialamme teknologiselle vallankumoukselle. Olen ylpeä siitä, että voin TAG Heuerin myötä olla siinä mukana edelläkävijänä.”, sanoi Guy Sémon, TAG Heuerin pääjohtaja.

“Yhdistäessään kauneuden ja teknologian sveitsiläinen kello on innoittanut taiteilijoita ja suunnittelijoita jo sukupolvien ajan – sekä meidät Googlella. Olemme innoissamme, kun pääsemme työskentelemään TAG Heuerin ja Intelin kanssa tuodaksemme emootion ja innovaation ainutlaatuisen yhdistelmän ylellisyystuotteiden markkinoille. Hyödyntämällä Android Wear -alustaa voimme yhdessä ajatella, millainen on parempi, kauniimpi ja älykkäämpi kello.”, totesi David Singleton, Android Wearin suunnittelujohtaja.

Työskentelemme Intelillä tuottaaksemme ihmisille entistä suurempaa hyötyä ja arvoa tarjoavia teknologian käyttökokemuksia. Olemme varmoja, että yhteistyömme innoittaa uusia innovaatioita puettavan teknologian alalla. Yhteistyö TAG Heuerin ja Googlen kanssa auttaa meitä ymmärtämään visiota omaleimaisesta älykellosta, joka osaltaan kehittää puettavan teknologian tuoteryhmää”, sanoo Michael Bell, Intel New Devices Groupin johtaja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat