Säästä rahaa ja helpota talouden hallintaa yhdistelylainalla

Osamaksuja ja muita pieniä lainoja voi kertyä helposti lähes huomaamatta. Osamaksulla saa helposti ostettua melkein mitä tahansa ja luottokortilla ostaessa maksua voi lykätä kauemmas tulevaisuuteen. Yhtäkkiä saattaa huomata, että lainoja onkin useita ja niiden lyhentämiseen kuluu paljon rahaa kuukausittain.

Tällaisessa tilanteeseen avun voi saada yhdistelylainasta. Kun kaikki pienet luotot yhdistetään, maksettavaksi jää vain yksi laina. Tämä voi tuoda paljon säästöjä pitkässä juoksussa.

Lainojen yhdistämistä ei kannata lykätä turhaan, sillä voit säästää lainakustannuksissa merkittävästi, kun järjestelet lainasi. Kun vielä kilpailutat yhdistelylainat, saat mahdollisimman suuren säästön. Yhdistelylainat kilpailutetaan netissä aivan samalla tavalla kuin muutkin vakuudettomat lainat. Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa voit saada jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Yhdistelylaina on tarkoitettu pienten lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina on vakuudeton laina, jolla kulutusluotot, osamaksut, luottokorttivelat ja muut vastaavat pienet lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Tavallisesti yksi iso laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Säästöä syntyy siitä, että maksat korkoja ja kuluja vain yhdestä kilpailutetusta lainasta monen kalliimman sijaan. Tällä tavalla voit säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi. Vaikka velan kokonaismäärä pysyy ennallaan, lainan ehdot muuttuvat aiempia lainasopimuksia edullisemmiksi.

Omia lainoja on hyvä pysähtyä arvioimaan aika ajoin. Ovatko nykyisten osamaksujen ja luottojen ehdot edelleen kilpailukykyiset? Jos korot vaikuttavat liian korkeilta, kannattaa lainat pyrkiä yhdistämään. Kilpailutettu yhdistelylaina voi tuoda joka kuukausi jopa satojen eurojen säästöt. Yhdistelylainan hakeminen ei velvoita ottamaan lainaa, joten voit huoletta kokeilla, säästäisitkö rahaa yhdistelylainalla.

Millaisissa tilanteissa lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen kannattaa erityisesti silloin, kun sinulla on useita lainoja ja ne aiheuttavat stressiä ja huolta. Yhdistelylainan tarkoitus on auttaa pienentämään kuukausittaisia maksuja ja helpottaa talouden hallintaa. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää kaikki luottokorttivelat, kulutusluotot ja kauppojen osamaksut.

Suosittelemme

Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat päästä eroon kohtuuttoman korkeista koroista ja kuluista ja säästää rahaa. Vaikka tulot olisivat hyvät ja vakaat, lainojen korkeat korot ja kulut kuormittavat silti taloutta.

Yhdistelylaina mahdollistaa pienemmän kuukausierän. Takaisinmaksuaika voidaan sopia sinun tilanteeseesi sopivaksi niin, että kuukausierästä tulee budjettiisi sopiva ja saat säästöjä joka kuukausi. Yhdistelylainan takaisinmaksuaika voi olla tarvittaessa jopa useita vuosia.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloutta. Oman talouden hallinta helpottuu huomattavasti, kun vastuulla on enää vain yksi laina. Lisäksi säästyy aikaa ja hermoja, kun ei tarvitse enää huolehtia monesta lainasta. Ei tarvitse tarkistella, onko jokainen lyhennys varmasti maksettu ajallaan ja oikeilla tiedoilla. Langat pysyvät helpommin käsissäsi, kun huolenasi on ainoastaan yksi laina.

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu

Voit hakea yhdistelylainaa helposti Nordic Bankin nettisivuilla. Tarvitset vain tiedot nykyisistä lainoistasi ja tuloistasi. Hae sellainen lainasumma, jolla pystyt maksamaan pois kaikki nykyiset lainasi. Kun olet maksanut kaikki pienet lainat pois, sinulle jää ainoastaan yksi laina. Säästät mukavasti rahaa joka kuukausi ja lisäksi talouden hallinta helpottuu.

Käytä apuna nettisivuiltamme löytyvää laskuria yhdistelylainoille, kun suunnittelet yhdistelylainan hakemista ja lasket yhteen nykyisiä lainojasi. Laskuri helpottaa hommaa huomattavasti. Se kertoo, minkä verran sinulla on velkaa yhteensä. Lisäksi laskuri näyttää heti arvion, kuinka paljon säästöä uusi yhdistelylaina tuo kuukausittain.

Täytä sitten ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 30 tarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Yhdistelylainojen kilpailuttaminen maksimoi säästöt. Tavallisesti tarjouksia alkaa tulla jo parissa minuutissa, joten pääset heti tekemään vertailua. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja sen lisäksi voit tarkastella niitä verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Lue lisää