Naisjohtajan kulkupeli – purppuran värinen BMW 760Li V12

BMW:n blogin mukaan Abu Dhabin myyntikonttori on tottunut täyttämään asiakkaiden toiveet ja niin tehtiin tälläkin kertaa.

Upea “Twilight Purple”-värillä varustettu BMW 760Li V12 toimitettiin vaativalle asiakkaalle Abu Dhabissa. Eksoottisen väri lisäksi, auton sisusta on vuorattu “Opal White” Merino-nahalla, mikä ei myöskään ole ihan joka bemarin varuste. Päälle on vielä heitetty M-paketti, jotta varustetaso olisi kohdallaan ja takapenkkiläiselle kunnon “infotainment” systeemit.

Iso auto tarvitsee terhakkaan koneen nokalle ja 760Li:ssä hyrisee 6.0 litrainen V12 moottori, josta irtoaa mukavat 544 hevosvoimaa ja 750 nM vääntöä. Mikäli johtajalla sattuisi olemaan kiire, auto kiihtyy 0-100km/h 4,6 sekunnissa ja huippunopeus on tietysti autobaana-luokkaa.

Tarina ei kerro oliko ostaja varakas naisjohtaja vai hyvällä itsetunnolla varustettu liikemies, mutta täytyy sanoa että vaikka väri on vähemmän miehekäs, niin kyseessä on komea bimmeri.

bmw-760-li-v12-1 bmw-760-li-v12-2 bmw-760-li-v12-3 bmw-760-li-v12-4

Aihepiirin uusimmat

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.  DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Kerrankin kevyt sähköauto – David Brownin muokkaama klassikko-Mini painaa vain 640 kiloa

Suurin osa sähköautoista on merkittävästi polttomoottorivastineitaan painavampia möhkäleitä, mikä on melkoisessa ristiriidassa ympäristöä säästävän ekoauton idean kanssa. Asia on kuitenkin toisin, kun sähköauton lähtökohta on esitelty vuonna 1959.

Tyyliniekan uusimmat